- Autós kamerák
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Nekem Epox lapom van S754-es. Pont egy éves, de nagyon bevált, minden fesz. állítható, igazi tuning lap. Először egy 2800+ A64 volt benne, ami 2350 MHz-et játszi könnyedséggel ment, most egy 3400+ van benne, ami 2600MHz-en 1,6V-on (NewCastle) simán ketyeg, úgy hogy a plafonra nem is voltam kíváncsi.
A 16 pipes vga-mmal 5500 pontot simán dob 3dm05-ben, bár tudom jól, hogy nem ez számít.
Mindezt azért írom, mert ez is azt bizonyítja, hogy S754-el lehet olyan teljesítményt elérni, mint akármelyik másik platformmal és jövőre dual magos Turionok is meg fognak jelenni, még az is lehet, hogy kompatibilis biost is csinálnak hozzá. Ha nem lenne ilyen jó vga-m még gondolkodóba is esnék, hogy a procit meghagyva váltsak-e pcie-re a következő vga cserénél.
Dual channel memnek nincs jelentősége, úgyhogy mitől lenne ez a platform elavult? (lehet, hogy itt-ott bonyolultan fogalmaztam, de a lényeg, hogy szerintem van jövője ennek a megoldásnak- a cikkel ellentétben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest