- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrall
aktív tag
nekem 248 -asom van nagyon meg vagyok vele elégedve!
Kell neki a táp az tutti meg a hűtés de nagyon pörög! mondjuk nekem single be megy egy SK8N alaplapban de nagyon jó! -
nagyúr
Én is AMD párti vagyok, de minden procsszorokról szóló topikban vannak ilyen hozzászólások, ezek fárasztanak.
Drágának tartom. 1000 darabos tételt csak a gyártók engedhetnek meg maguknak. Azok peig erősen Intel pártiak. Ezzel az árral nehéz lesz versenyezni. Összefoglalva az AMD ezt az árat szerintem az asztali processzorainak sikerére alapozza, de tud-e ezzel kezdeni valamit a gyártók szintjén. Elég szoktatnia kellene a szervergyártókat a márkához.
148 ára meg no komment.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
L3zl13
nagyúr
válasz Jim Tonic #21 üzenetére
Bocs, lehet, hogy félreértettelek. Lebasztál egy AMD fan-t, és utánna benyögted, hogy milyen drága. Tipikus ellenflamenek tünt...
És továbbra is áll, hogy a legdurvább csúcsmodel árát sokallod, ami hétköznapi hardverek tekintetében tényleg drága, de a kategóriájában már nem is annyira...Aki hülye, haljon meg!
-
LordX
veterán
Mindegyik K7 megy mindegyik K7 chipsettel, mert mindegyikhez csak a HT-t kell biztosítania az utóbbinak, mindegy, hogy milyen a memóriavezérlő, hány proci van a lapon, stb.
Mondjuk a driver az más kérdés, de elvi lehetősége minden párosításnak megvan. -
Elrood
őstag
Opteron: Socket 940
A64: Socket 939
A64-s lapba nem megy bele az opteron, ahogy opteronos lapba se megy A64-s proci.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Dassler
őstag
válasz Jim Tonic #14 üzenetére
jaja, mármint flame, épp most kaptam egy szigorított irgumburgert valakitől, mert meg mertem jegyezni, hogy az új 3+ GHz-es P4-ek nem lesznek már annyira tuningolhatóak, mint a régebbi procik, és irónikusan megjegyeztem, hogy ezé kell AMD-t venni úgy látszik, van, aki túl komolyan veszi.
[Szerkesztve]Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
erdoke
titán
Ez k..va drága. Jelenleg a 148-as Opteron 300 $ sincs. Ráadásul nem értem, mitől lett az előző széria x46, régóta van már 150/250/850-es Opteron. Vagy volt x46-os takarékos verzió? Akkor én maradtam le.
Elvileg olyan verzió is lesz, ami kicsivel magasabb maximális fogyasztással, de CnQ-szerű üzemmóddal és SSE3-mal felszerelve lényegesen olcsóbb lesz.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
Dassler
őstag
Én úgy tudom, hogy via részről a KT880 ill. most lesz vlami újabb (ha megjelenik), nvidiától az nforce Professional - 2050, 2200 - család ill AMD-től a 8131/11(PCI-X)/51(AGP) ill. ezek kombinációi léteznek Opteron alá.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válaszodból azt gondolom,hogy hülyeséget kérdeztem...tehát a szokásos A64 chipsetek 940-es tokozással ellátva vágják az opteront? vagy tűkompatibilis az s939-cel? na nem mintha az a veszél fenyegetnek,hogy opteron után kell kajtatnom...
Aláírásodhoz: ismered azt,hogy aki hülye haljon meg,vagy nő...
[Szerkesztve]10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Amíg hülye marketingesek lesznek,addig lesznek balekok is,akik bedőlnek nekik..
Opreronokhoz milyen chipset való? ezt nem vágom..10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Troll
tag
Váó!
Az ilyen híreket szeretem. -
ftc
nagyúr
55W max. na az kitünö és -30W az elözöhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...