- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
És az a 'hipiszupi DVD' az a blue diamondot jelenti? Mert nálam még nem akadt egyszer sem, pedig a gyerek állandóan meséket néz rajta, és még nem panaszkodott egyszer sem. Szüleim Yamadájában akadós lemezt is hiba nélkül játsza. Lehet kifogtam egy jobb minőségűt belőle? Na majd egy hét múlva újra jelentkezem a tapasztalatokkal.
-
zsborbas
aktív tag
válasz
zebrafish #30 üzenetére
El kell hogy keserítselek, de ténylegesen volt nekik ilyen akciós lejátszójuk, sőt mi több nem is csak 1 db. Én aznap reggel fél 6-kor voltam a Tescoban. Hát ne tudd meg mi volt a raktár kijáratánál. Vagy 50-60 ember várakozott. Aztán 6 előtt 5 perccel megjelent egy szerencsétlen eladó, 'békán' egy raklapnyi dvd-vel. Húzta volna szegény a helyére a cuccot hogy majd kirakja az akciós polcra. Persze rögtön lerohanták, egy darab nem maradt a raklapon. Aztán jött a második raklap cucc. Abból már a fele megmaradt mire a helyére vitte. De ott is kb 2 percig volt belőle. Volt aki 5! db-ot vitt belőle. Na ez már a pofátlanság teteje!!! Büdös nepperek! Ja és a vásárlók 90%-a nem épp az idén barnult volt. Erre van eszük! A dévédé meg a vidijó meg a hifi. Bezzeg a gyereknek ruhára meg ennivalóra nincs és állnak sorba a segélyért! Kellene nekik tejjegy meg kenyérjegy, nem készpénz!!! Na de ez már nem ide tartozik.
Én nem kifejezetten ezért a lejátszóért mentem, hanem bevásárolni, mivel épp járólapoztunk és csempéztünk a konyhában. A mester meg jött 7 órára és később nem igazán értünk volna rá boltba menni.
Sikerült nekem is vennem 1 db-ot a fentebb említett lejátszóból. Ha jól láttam 3 márka is volt az akciós cuccok között. Volt Yamada 5520, a hirdetett Blue Diamond meg valami Triton vagy micsoda :) .
Én egy Blue Diamondot vettem, és kellemesen csalódtam. Nagyon korrekt kis gép, mindent tud amit kell. Optikai, koax, komponens, scart, s-video kimenet, 5.1 hang is van rajta, és játszik mindent. Összahasonlítottuk szüleim Yamadájával és magasan veri a Yamadát mind kép mind hangminőségben.
Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest