- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
kapanyanyi
tag
Nem rossz ketyere az új Creative, de én inkább erre szavaznék:
Xclef HD-500
- 20 GB
- MP3/WMA lejátszás
- FM rádió
- felvétel MP3-ban (max. 320 kbit/s)
- USB 2.0
- 20 óra lejátszási idő
- Winamp playlist
- 7 soros, kék háttérvilágításos kijelző
stb.
Ja és itthon is kapható. Lehet, hogy le is cserélem a Dion 400-asomat :) -
Shim
őstag
Igazán engem csak az akksi életartama zavar. Elég kevés ahhoz képest mennyi zenét tud lejátszani. Hogy mind a 2000 órát végig lehesssen hallgatni 142x kell újratölteni. 14 óra manapság semmit sem ér. Az én discmanem bírja 80 órán át...
Kölönben meg nem szívesen csesznék el egy ilyen drága cuccost, inkább esem rá a discmanre.
Negyogy azt szűrje le vki, h azt mondom a discman teljes egészében jobb, csak bizonyos részei. -
twollah
nagyúr
2000 oranyi zene.
Na azt hallgassa vegig valaki. -
Cane
őstag
Eddig talán ez néz ki a legjobban a nagy kijelzőjével, de az alakján szó szerint még csiszolhattak volna.
-
Genialis
aktív tag
Egy ilyen vinyós cucc már igazán rendelkezhetne video outtal, és mpeg lejátszási lehetőséggel is. Elvégre 2003 van, vagy mi.
-
TheVeryGuest
senior tag
Hát az újdonságok nagy része nem is az. A 98dB-s SNR már a JukeBox3-ban is benne van, a HDD-t is ki lehet éppen cserélni, bár marhára vigyázni kell, hogy össze ne törjön az LCD, mert a Creative ravaszul pont a rögzítőcsavarok fölé fogatta fel. A SVM-et és a Sleep Timer-t szintén tartalmazzák a régimodellek, a Wake On Music-hoz szükséges RTC pedig szintén bennük van csak a firmware-t kellene megbaszkiurálni, de erre valszeg nem fog sor kerülni. Igazából kétlem, hogy a profilok létrehozását bármi is meggátolná, a régi modellekben, bár lehet, hogy ebben több hely van a firmware-nek. A képernyővédő csak az elemet zabálja, semmi szükség rá. És ezzel végére is értünk a hírnek ;].
Viszont annyiból tényleg jobb, mint az iPod, hogy olcsóbb és a fém borítása tuti tartósabb, mint az iPod műanyagja. Ha nem speckó filesystem-et használna a creative, hanem rendes FAT32-t, akkor tényleg a Zen Xtra lenne a legjobb lejátszó! -
Keitaro
addikt
Tetszik :)
De a múltkori memóriás is aranyos darab volt. Nem is tudtam, hogy ott figyel a kis EAX rajta :DDD -
hunluigi
senior tag
Elég nagy a dömping ezekböl a kütyükből mostanság... Az ember szinte összehasonlítani is képtelen őket :F
Aktív témák
Hirdetés
ph A Jukebox Zen MP3-lejátszócsalád új tagját mutatta be a Creative.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest