Új hozzászólás Aktív témák
-
Ericsdog
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis kiigazítást szeretnék eszközölni a témával kapcsolatban.
A cikkben említett Asus A8JC tipusú notebook a hazai forgalomba kizárólag DualCore-os Yonah processzorral kapható.
Ennek ismeretében szerintem még jobb vételnek minősíthetjük.
Üdv.:
Ericsdog -
Zse'La
csendes tag
Ha már üzleti célra adnak notit, akkor jobb lenne XP Prof-fal adni. (Esetleg választható lehetne.)
-
Raymond
titán
válasz
parandroid #8 üzenetére
En sem ertem a widescreen ellenzoit. Nagyon jol jon hogy az Opera vagy akarmi mas be van love portrait meretben kozepre, ket oldalt pedig ott lehetnek mindenfele ICQ, MSN, Winamp vagy epp a BSPlayer tipusu marhasagok. Es minden egyszerre van a kepernyon.
-
AMD Power
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
Hat igen! Belefert volna a keretbe ez biztos. Nekem a kovetkezo notim Asus lesz de nekem is kulon vennem kell majd hozza egy Op rendszert!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak tudnám, hogy mitől függ az, hogy az Asus ad-e oprendszert a géphez vagy nem.
Én sem bántam volna, hogy ha tavaly, amikor a notimat (W3N) vettem, hozzám vágnak egy oprendszert (~460e HUF-ért azt hiszem ez nem lett volna nagy elvárás).
MOD: Ez inkább offtopik, csak eszembe jutott.
[Szerkesztve] -
-
erdoke
titán
Ha valaki már hiányolt volna: Manapság már minden üzletember filmeket néz vagy kiadványt szerkeszt, hogy wide kijelzőre van szüksége? Vagy az igényt nem veszi figyelembe egy gyártó?
-
tgabi333
aktív tag
Szerintem 860euróért nagyon jó kis noti ez. ésPont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest