- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
joghurt
addikt
Bocs, mindig elfelejtem, hogy itthon a hardverboltok nagy része ''teherautóról leesett'' és hasonlóan korrekt csatornákon szerzi be a cuccot, a vám és az áfa hiánytalan befizetésével... :DDD
Amúgy meg szerintem a notebook (a digitális fényképezõgéphez hasonlóan) itthon még luxuscikknek minõsül, ennek megfelelõen pofátlan haszonkulccsal. Ezt épp a kinti és az itthoni árak összehasonlítása alapján mondom. -
joghurt
addikt
Hát, nem is tudom. A 10,4''-os kijelzõnek a felbontása a gáz (mert ugye ez az igazán érdekes, tényleg nem a méret). Az rendben, hogy ár/teljesítmény, de idõnként én már a 800-as Celeron notebookom 1024*768-át is kicsinylem. 800*600
-zal mi fér ki? A fél képernyõt elveszi a window caption és a menüsor.
Egyébiránt pedig nesztek a link:
[L]http://www.xeron.de/index.php4?id=1225[/L]
Árat nem írnak. Kicsit google-oztam, az elsõ találat szerint nettó 1050 euróba kerül. Kifejezetten olcsónak nem mondanám, mert itthon ilyen áron már normálisabb notebook is kapható. Igaz, nem sub-notebook. -
biker
nagyúr
azért nem mindenkinek van pénze egy note-ra, meg egy monitorra, vagy egy asztali gépre...
nekem csak a note van.
ha az 10collos, hát nem kell...
nem tehetem meg, hogy vegyek egy monitort otthonra.
annak aki csak utazási célból veszi, persze tök király, mert kisebb hely, nagyobb akkukapacitás...
azért arra tényleg kíváncsi lennék:
súly
akku
mert ugye egy alig fogyasztó proci+kicsi kép+normál 3-4000-es akku=4-5óra üzem...
Aktív témák
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest