Aktív témák
-
Bocs, mindig elfelejtem, hogy itthon a hardverboltok nagy része ''teherautóról leesett'' és hasonlóan korrekt csatornákon szerzi be a cuccot, a vám és az áfa hiánytalan befizetésével... :DDD
Amúgy meg szerintem a notebook (a digitális fényképezõgéphez hasonlóan) itthon még luxuscikknek minõsül, ennek megfelelõen pofátlan haszonkulccsal. Ezt épp a kinti és az itthoni árak összehasonlítása alapján mondom. -
-
Hát, nem is tudom. A 10,4''-os kijelzõnek a felbontása a gáz (mert ugye ez az igazán érdekes, tényleg nem a méret). Az rendben, hogy ár/teljesítmény, de idõnként én már a 800-as Celeron notebookom 1024*768-át is kicsinylem. 800*600
-zal mi fér ki? A fél képernyõt elveszi a window caption és a menüsor.
Egyébiránt pedig nesztek a link:
[L]http://www.xeron.de/index.php4?id=1225[/L]
Árat nem írnak. Kicsit google-oztam, az elsõ találat szerint nettó 1050 euróba kerül. Kifejezetten olcsónak nem mondanám, mert itthon ilyen áron már normálisabb notebook is kapható. Igaz, nem sub-notebook. -
biker
nagyúr
azért nem mindenkinek van pénze egy note-ra, meg egy monitorra, vagy egy asztali gépre...
nekem csak a note van.
ha az 10collos, hát nem kell...
nem tehetem meg, hogy vegyek egy monitort otthonra.
annak aki csak utazási célból veszi, persze tök király, mert kisebb hely, nagyobb akkukapacitás...
azért arra tényleg kíváncsi lennék:
súly
akku
mert ugye egy alig fogyasztó proci+kicsi kép+normál 3-4000-es akku=4-5óra üzem...
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest