Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
NCK
csendes tag
Szerintem ha ilyen sokat gépel mindenki errefelé, csak fel kell tenni az ICQ-t (vagy bármilyen más progit, ami a billentyűzést gépíráshanggal ''jutalmazza''
Utána erősítő felteker, és lehet tovább gépelni. Garantáltan megőrülnek a szomszédok, pedig te csak gépeltél pár hosszabb levelet -
villamos
őstag
Én a vasút mellett dolgozom, és nem is akárhol, hazánk legnagyobb teherpályaudvarán. Némely tehetvonat akkora zajt csap, mire megáll, hogy azt hiszed megőrülsz. Csak fel kellene vennem valamivel...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Winner_hun
titán
Megszereztem. Király. Holnap beüzemelek egy-két számot
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
morceaux
aktív tag
Nekem is kell ilyen CD, hol lehet hozzájutni?
http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661
-
e.vid
senior tag
15+ éve mikor még panelban laktam szomszédok ellen nagyon jól bevált a Morse oktató lemez.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
WN31RD
addikt
Egy ismerősöm szerint Lagzi Lajcsis szomszéd ellen a gregorián zene hatásos fegyver.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Tamtam
csendes tag
LOOLL!!! Prohardver alias Tékozló Homár?
-
Divi
aktív tag
ELŐŐŐŐŐRElá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
twollah
nagyúr
IMHO ilyen CDt, zajgyujtemenyt akarki ossze tud allitani egy kis ugyesseggel, es turelemmel.
-
twollah
nagyúr
Amikor az ember felkeni a liftben az egyik falra, es ugy adja a tudtara, hogy most mar aztan eleg legyen, (persze ezt ugy, hogy a serules 8 napon belul gyogyuljon) az eleg hatasos.
Anno amikor meg Bekasra jartam udvarolni az egyik felso szomszednak az volt a maniaja, hogy vasarnap delutan nekiallt tangoharmonikazni.
Egy ido utan a leanyzo anyjanak eldurrant az agya, felment, es majd kitepte a racson at az oreget a lakasbol.
Az inzultus megtette a hatasat... -
DoubleD
aktív tag
válasz Scae [Edgar] #8 üzenetére
Hol hallgattad meg?
Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
-
twollah
nagyúr
válasz TheVeryGuest #15 üzenetére
A Speccy jatekok sokkal jobban sipoltak.
-
worthless
tag
Ebben mi az ujdonság? hallgassatok experimental zenét ha a szomszéd zavar, és az Audiocdként van eladva.
http://browsehappy.com/
-
nap
addikt
A bunko szomszedek ra se hederitenek az ilyenre, meg arra se, ha szol nekik az ember, a tobbiekkel meg nem akar az ember kiszurni.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
TheVeryGuest
senior tag
Ez már régi hír. Aki meg nem akar sokat költeni szerezzen egy bedigizett C-64-es kazit, vagy modemhangot/faxhangot. Az is elég ütős tud lenni ha órákig szól hangosan.
Valami ilyesmit: Bővebben: link“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Vallon
tag
Istenem.... Egyre jobb lessz a világ. én nekem tetszik ez fajta fegyver, bár a pisztoly és a kakas jobban bejön, főleg ha a használóját nem szeretem.
Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.
-
anulu
félisten
anno volt egy szomszédunk. amikor rájött az 5 perc (70 éves volt, meszesedéssel, irtózatos hanggal, és megbomlott elmével (nem vicc, tényleg meg volt kattanva), kiállt az udvarára, és teli torokból üvöltött minden baromságot.
kifejlesztettem az ultimate weapon-t ellene. felé néző ablakom kinyit, 80W-os Pioneer hangfal kifordít, gép beállít, hogy csak az szóljon, és bepakoltam némi kellemes heavy metal-t. ami éppen jött legjobban a Manowar-t szerette. meg én is. elindult a track, és 5-10 mp-en belül betakarodott a házába, és üvöltötte, hogy ezt ő nem bírja, és beleőrül. így teltek a napok, az évek, míg egyszer csak elvitték zártosztályra. azóta béke honol Árpádföldön"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Loretto
veterán
Na ennek folytatása lesz a ''kalózoknál'' hogy majd a hw-et is tönkreteszi a szomszéd idegesítése mellett.
Soirée...
-
KrAt
veterán
Panellakás, 9. emelet.. Húúú. Tudnék vele mit kezdeni... Már amúgy is elegem kezd lenni a vasárnap hajnali ''Hiltizés''-ből
-
Yaye
őstag
Nem ismered a szomszédomat... Ő takarítja a lépcsőházat (körfolyosós bérház), és közben úgy szokott zenét hallgatni miközben lent a kapualjat söpri, hogy fönt a harmadikon kinyitja az ablakait és úgy föltekeri a hangerőt hogy lent is élvezni lehessen. Az a tahó nem is érzi jól magát ha nem bömböl a fülébe állandóan valami, ki se kapcsol este tízig. Akkor már csak nem csavarhatom rá a bosszúcédét az egész házra...
-
Scae [Edgar]
tag
Meghallgattam a sikolyosat. Sz@rrá röhögtem magam. Kíváncsi lennék ki sikította ezt le így nekik.
-
Yaye
őstag
Ó, hogy ez mennyire jó lenne nekem otthonra... Úgysem tekertem még soha a második vonás fölé az erősítőmet, ezzel végre kihajthatnám a dobozaim. Kár hogy a szomszéd egy nyikkot nem hallana belőle, rendszerint úgy bömbölteti a k...va zajládáit. Meg aztán jól kitolnék az alattam lakó szegény bácsival is aki meg a légynek sem ártott...
Sajnos az a baj, hogy a termék önmagából indul ki: akin bosszút akarna állni ezzel a cuccal az ember, azokat többnyire pont teljesen hidegen hagyja a ricsaj... -
Pá
addikt
Hogy ez miért nem nekem jutott eszembe.
Eladom a ZAJT, a sok hülye megveszi én meg gazdag leszek.
''A Revenge CD-ért alig kell többet fizetni, mint egy aktuális slágereket tartalmazó Audio CD-ért...''
No comment. Remélem az ötlet kitalálójának a szomszédja is beszerez egyet.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Scae [Edgar]
tag
Hát ez kurvajó. Veszek.
TÖBB ILYEN HÍRT AKARUNK Ki tudja miről nem tudunk még a világban. -
MUŁĐER
addikt
KELL
bírom az ambient zenét
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Vallon
tag
Hogy nennyi agyament hülye él a világon!
Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest