Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
kraftxld, ftc: kösz!
-
tkazmer
addikt
Szerintem kevesebb...valaki a multkor az apple vezérigazgatójának fizetésével kapcsolatos topicban végzett egy számítást, miszerint steve jobs mp-ként több, mint 3k-val lesz gazdagabb...nem hiszem, hogy gates bácsi alulmaradna vele szemben...
(#10) kraftxld
Nem biztos...kérdés, mivel szűri a spam-et
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
ha írnék bill gatesnek egy emailt, támogatna 25kval? neki az kb 2 percnyi fizetése
-
S.J.M.
senior tag
Én most érettségizek, akkor melyikre jelentkezhetek a középiskolásra már nem, a főiskolaira meg még nem? Lehet elmegyek még fontolgatom.
-
ftc
nagyúr
ha lenne 27K-m akkor beneveznék.....Cisco mellé jól jönne az adminisztrátori
-
tkazmer
addikt
Na erre lehet, hogy benevezek..
-
kraftxld
félisten
Hár, hogy csak 290-es van.
-
REDeath
őstag
arra az ASP-s weblapfejlesztőre elmennék, winserver tanfolyam meg van a sulimban, és tehetünk majd MCP vizsgát is. (csak 1 évvel érettségi előtt minek vizsga?
)
Az ára sem vészes, még talán olcsóbb is mint egy sima tanfolyam, és ugye nem csak az órák vannak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Formula-1
- iPad topik
- Új előzetest kapott az Of Ash and Steel
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest