- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
veterán
Na, pont azt az ős-Radeont akartam felhozni élő példának. :)
Emlékszel a Diamond ''visszatérésére'' bő fél évvel ezelőttről? Ott még GF2MX is szerepelt, meg aztán ott vannak (valamilyen szinten) a szerver-alaplapokra épített Rage (!) variánsok, stb... a low-end GPU, az nagyon szívós fajta (in more than one way :D).And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Arhel
senior tag
Persze ez így van, ugyanígy volt a 9500/9700-as szériával is, azokat is szépen csendben kivonták. A 0.11 gyártástechnológia meg már tényleg itt van az ajtóban, de szerintem azért arra még várnunk kell majd (sokat). Akkor ezek szerint az alsó-középkategória képviselője a 9800SE lesz? Leváltva a 9600-okat? Mert hát szerintem egy 9600XT még mindig jó vétel és ugye ezek 0.13-asok, szal akkor 9600 széria lesz alsókategória, ha ezt veszzük alapul. >> És emiatt írtam, hogy elkéstek ezzel a karival, sztem.
-
Kalwa
tag
megnyugtatlak, hogy létezik 9200Pro is és X800XT -t is lehet már kapni! más kérdés, hogy nem itt Mo.-n. ugyan úgy hozzá lehet még jutni 9500 és 9700 kártyákhoz is csak keresni kell a használt cuccok között! szóval a lényeg a lényegben, hogy baszott sok kártya van és ezek közül döntse el a hozzá nem értő, hogy akkor most melyiket is vegye meg :(
Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...