Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
Na igen. És ez a durva, hogy egy csomó infós kollégámtól megkérdezném milyen proci a Core 2, sztem azt sem tudná melyik bolygón van. Van akinek nem illik tudnia persze. De azért akinek illik tudnia és nem tudja, az már szégyen szerintem.
Bementem egyszer a helyi sztech boltba. Előttem volt egy vevő. Mondja:3D-s gyorsítót szeretne venni. Azt mondja az eladó: Olyan nekünk nincs. Erre megjegyeztem: Videókártyát szeretne venni. Erre az eladó: Ja, az van. Levett párat, kibontogatta, és mondta, hogy ő ezt venné, mert olyan szép. Azt hittem beszarok.
Mikor megvettem a Core 2-esemet, megkérdezte, hogy miért olyat veszek, van 3,6-os processzor is. No comment... -
AtG
aktív tag
Utaztam egyszer a vonaton. Volt egy 40-50 éves fazon, aki telefonon adta az instrukciót a boltosnak, hogy milyen procit akar. Egy Socket478-as Pentiumot akart venni, de szerencsétlen ezt hajtogatta folyton. ''Nekem Intel kell, nem Celeron!'' Hát ennyi, én meg röhögtem magamban. És tényleg igaz az is, hogy egy csomó árlistán P4 Celeron-os konfigokat lehetett megvásárolni. Iszonyat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest