Aktív témák
-
atus
senior tag
Nem tudom mit fog szólni a Microsoft Support, amikor elkezdik az axelerósok a problémáikkal nyaggatni őket. ''Elnézést Vilmos úr, az egyik XBOX klaszterünkön újra kellene konfigolni az iptables-t, segítene?'' :DDD
ON, ami mégis OFF
A Sun valahogy olyan a számítógépek közt, mint az Aston Martin a kocsiknál. Mocsok drága, és azon felül, hogy a kategóriájának (egyik) legjobbja, gyönyörű is. Egyszerre lenyűgöző és érthetetlen, hogy miért kell ennyire hihetetlenül szépnek lennie a Sun motyóknak... A másik ilyen szívfájdalmam az SGI... -
Nem tudom, tudjátok-e, hogy az Axeleronál fontolgatják az XBOX alapú szerverek bevezetését.
Gondoljátok el, logikus: 800 MHz-s proci, a Linux felmegy rá, 50k az egész gép. Fürtözve kis helyen is elférő, stabil cuccot kapnak, amiből mondjuk 10 darab már komoly szerverképességekkel rendelkezik. -
eper-fa
aktív tag
igen, lehet benne igazság. csak mondjuk. hmm. én egyből arra gondoltam volna, h ilyen kategóriába már minimum egy 2,5 barton vagy vmi.
a játékokat nem biztos, h tökéletesen kiszolgálja (tapasztalat by mohaa), de asszem elég kevés balde serveren futattnak game-eket -
Sanya
nagyúr
mondjuk egy szervert akarsz csinálni a webre, ami mondjuk kiszolgál napi 2-3 millió látogatót. Na akkor nagyobb gépet veszel alá. de ha neked az a fontos, hogy napi 500 felhasználót szolgálj ki vele biztonságosan, akkor most nem tudsz kisebbet venni. ez a minimum. szervernek meg tökéletes. nem game megy rajta. ha meg az fut szerverként(játék), akkor egy 1800+ mindent kielégít jelenleg...
-
eper-fa
aktív tag
nem azért a 20fillérért, de mit ér ma egy 1,8xp-s server? úgy értem, nyilván ez csak az előszele az együttműködésnek, meg nem ez a fő cél, csak vmit ki kell adni, de akkor is. ez azért akárhogy is nézem, egy fél éves architektúra, meg abból sem éppen a leggyorsabb, stb... nekem ez kicsit karcsúnak tűnik
-
ebx
aktív tag
válasz
Deathcourier #8 üzenetére
... igen, főleg ha több tízet (vagy még többet) kell elhelyeznni belőle...
-
Deathcourier
aktív tag
Látom a helymegtakarítás nagyon fontos tényező.Egyébként igen szép tempóban terjeszkedik az AMD.
-
Benőke
őstag
Na ezt a kérdést, lehet nem annyira vágom!
Megpróbálok úgy válaszolni ahogy értem a kérdést.
Semmi extra nincs egy ilyen szerveren, a méreteitől eltekintve.
Egy teljesen átlagos Blade azaz penge szerver.
Egy Rack szekrénybe be lehet pakolni egy halommal, és sok gép kis helyen is elfér. Azok a jellemzők fontosak itt is mint más gépeknél.
Egyedül a hűtés az ami ezek esetében nehezeben oldható meg, a kis hely miatt.
Egyébként teljesen átlagos szerver. -
törölt tag
le lehet barmilyen verziot tolteni valahonnan a solaris for x86-bol? vagy csak nemhivatalosan lehet. egyszerubb lenne az eletem, mint hazavinni egy sun-t :)
-
Agyasima
őstag
Egészen pontosan milyen dolgok jellemeznek 1 ''blade'' szervert? Valahogy ugy magyarázzátok lécci, hogy 1 közgazdász is megértse...
Aktív témák
Hirdetés
ph A Sun bemutatta Athlon XP processzorra épülő blade szervereit.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest