Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

afterburner_ őstag nem tudom, de nalam az nforce 4 sli driverek (tavaly aug. óta) mindig szétb....ták az ntfs.sys nevu file-t es persze a win nem allt fel  es persze akkor kötögethettem ide oda a rendszert hogy atmasoljam azt az egy file-t és utana ment ujra a win. es persze akkor kötögethettem ide oda a rendszert hogy atmasoljam azt az egy file-t és utana ment ujra a win.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

es persze akkor kötögethettem ide oda a rendszert hogy atmasoljam azt az egy file-t és utana ment ujra a win.
 es persze akkor kötögethettem ide oda a rendszert hogy atmasoljam azt az egy file-t és utana ment ujra a win.