- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az APEH-es floppis mizeria micsoda? Mi CD-n adtuk be a cuccokat most ev elejen, amikor az ADAM v mi miatt kellett elore beadni.
Egyebkent pozitiv peldakent megemlitenem vmelyik bp-i onkormanyzat bevallasi cuccat: tisztan webes az egesz (linuxos Operaval teljesen jol ment), kitoltod a formot, leadod, kinyomtatod az igy kapott oldalt (vmi 2D-s ''vonal''kod van rajta), pecset, posta. Gondolom, ha lenne vmi elterjedt elektronikus alairas, akkor a pecset, posta reszt ki is lehetne hagyni. Na, ez pl jo (bar persze a browserekben impelentalhato UI-k usabilityjenek vannak korlatai, de azert talan nem olyan veszes a dolog). -
Hm, ezekkel a problemakkal nem talalkoztam (mondjuk nalunk Linux alatt, dosemuval + freedosszal futnak a cuccok): mindegyiknek meg lehet mondani, hogy hova telepuljon, a dosemut sima userkent futtatjak a userek, es nincs gond a lezernyomtatoval sem.
''Mellesleg nemrég láttam valami APEH-es windowsos adózással kapcsolatos programot''
Probald meg egyszer hasznalni is oketMokas volt, hogy az adatszolgaltatas ugy mukodik, hogy raboksz a file menuben a megfelelo pontra, eltelik egy kis ido, feljon egy ablak, kivalasztod a nyomtatvanyt (szigoruan csak egyet, csak egerrel, fel/le kurzor nem mukodik), kivalasztod a ceg adoszamat (mint az elobb), ranyomsz az okera, meg megint vmi gombra, erre elmenti az adatokat, es eltunik az ablak, igy aztan a kovetezo nyomtatvanynal/cegnel ezt elorol el kell jatszani (es persze erosen figyelni, nehogy vmi kimaradjon). Na, kepzeld el, hogy milyen nagy moka ez egy konyveloirodaban, ahol 40-50 ceg van
-
''Tudom, én vagyok a hülye, de nem lehetne az adózóknak is bevezetni valami Neptunhoz hasonlító rendszert?''
De, be lehetne vezetni, kb harom masodperc alatt omlana ossze a rendszer.
Egyebkent itt lattam a DOS-os cuccok fikazasat, amit nem teljesen ertek, mert momentan azok a legjobban kezelheto komponensek, hasznalhatosagban meg altalaban messze verik a windowsos borzalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest