Aktív témák
-
McJames
senior tag
Hehe. Tökmindegy. Ha jól látom, akkor aki AMD-t és aki Intelt használt (ABC sorrend! :DDD) egyaránt itt tud lenni a topicban és egyikünk sem ír ettől lassabban vagy gyorsabban (max. a - bocs, de - lökött hozzászólásokra a pulzusszám emelkedik)...
Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.
-
pRedATor
tag
Van rá egy ezresem, hogy az Intel mind a 4 mind az 5 és a többi kerek Gigát először fogja átlépni, az 1 GHz után többet nem fogja megengedni az AMDnek e szép határok ''áthágását''... Az örökös AMD vs Intel vita jó mert tudunk miről beszélni csak má' unalmas. Aki Intellel kezdett 70% hogy ma is Intelje van a többiek meg átáltak a ''sötét oldalra'' csak azért hogy ők már azért se tartozzanak bele az Intel klánba. Azért INTEL Rule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bazs
aktív tag
Hajtja egymást a két cég, lehet, hogy az AMD ezután a pletyka után előbb jön ki a 3000-es procijával, de hogy nem késik sokat az biztos.
Amúgy én Intel és Celeron párti vagyok, a P4 és Celka közti árkülönbségből inkább memóriát, jobb videókártyát veszek vagy sört :)) veszek.Pont most fogyott el...
-
CsendPenge
őstag
Hehe, megint egy Intel vs. AMD flame :D Na, majd kipróbálom Egon prociját, oszt meglátjuk. Esetleg Parciék is beújíthatnának egy ilyen procit a talira/bemutatóra ;] :P
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
-
félisten
EGON! VEDD MÁ' ÉSZRE HOGY UGYANAZT MONDOM MINT TE! :)
Egyébként az Intel nemcsak Mhz-ben van előrébb per pillanat, mint az AMD, azért a HT nagyon okos kis dolog szerintem, bár ha kettő helyett mondjuk 15 programozható egységet építettek volna bele, akkor még jobb buli lett volna, de így sem lesz rossz.:)while (!sleep) sheep++;
-
Egon
nagyúr
A fentebb írtakat fenntartom. Az egész arról szól, hogy az Intel vezet technológiailag, egy hónap múlva kijön a 3 gigás, Hyperthreadinges proci, aztán idejön a sok amd-s fikázni...:)
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Oké. Nézz utána, hogy hány AMD-s rovatban szerepel a ''Pentium'' szó, illetve hány Inteles rovatban az ''XP''. Tartok tőle, hogy az utóbbi egy _picit_ gyakoribb lesz... Elég csak ezt a topicot (és azon belül is a kezdő hozzászólást) megnézni: a hír alapvetően egy INTEL prociról szól...:(
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
shyning
csendes tag
Ne is vegyél, nekem is van egy 2.5-ös P4, nagggyon szar... :))) AMD elmehet ám, béna egy csapat... erőlködnek... a 2200+, (meg 3000+) az jó, ha ténylegesen épp hogy 2000, stb... meg a hűtés, na ja... szóval hajrá INTEL! Aki igényes, csak azt használ! :) (Persze ez csak az én véleményem ám. :)
Shy
-
localhost
Közösségépítő
November 14-én...szép kis szülinapi ajándék lesz... :)
Nem szeretnétek egy ilyennel megajándékozni engem... ???? :D¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Superman
nagyúr
Azt viszont nem hiszem, hogy a Pöröly az én 5GHZ -es procimtól jobb lesz.
-
mzperx
aktív tag
válasz GeorgeTerror #8 üzenetére
jön a Pöröly és odacsap....
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...
-
hi
tag
Ne felejtsuk el, a sok Mhz nem minden !!! Az Intel belefogott a Mhz-hajszaba, ha mar ugyanolyan orajelen az AMD proci teljesit jobban.
-
mzperx
aktív tag
... és szép csöndben átlépik az elektronok a fény sebességét a processzoron belül.... :))
-
Superman
nagyúr
Én biztosan veszek egyet és folyékony nitrogénes fagyasztóval felhúzom 5 Ghz - ig. Az lesz csak a teljesítmény! ;]
-
mzperx
aktív tag
Hát azért még az nagy idő... de akkor se vennék Intelt.... REmélem AMD-ék még megkalapáláj még addig az Intelt, vagy essenek neki egy pöröllyel... de már 3000+ sem tűnik messzinek... hajrá AMD... :))
Aktív témák
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ryzen 5 1600x six core am4
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest