- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TKL analóg billentyűzet jött Corsair logóval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Szerintetek jól mutatna egy P133 mellett? Szeretnék ilyen monitoron számlázni :DD
-
freya
aktív tag
Nincs kulonleges szemem, de 10 fps-t is folyamatosnak latok, mert vagyok annyira kreativ.
Had kerdezzem meg, ha ugysem latom a kulonbseget, miert huz az LCD monitoron egy fenyesebb mozgo pont ''csikot'' ? Miert ''csuszik a szoveg'' scrollozas kozben, miert olyan furcsa az osszes jatek?
Egyebkent kvekben siman megmondom 120 meg 80 fps kozt a kulonbseget, igaz az az egy jatek amiben sokmindenhez hozzaszoktam :) -
Cathfaern
nagyúr
Nem azt mondom, hogy nem jobb a kis válaszidős monitor, _de_: az átlag emberi szem 25fps-et lát folyamatosnak. Tehát ha ennél nagyobb, nem látja meg a különbséget. Ha azt vesszük, hogy neked szuperjó szemed van, gyanítom, ez az érték akkor sem éri el a 40fps-t. Ugyebár a TV adások is 25fps-sel mennék(sőt a PAL adás ha jól tudom 24.xx fps!), mégis folyamatosnak látod...Az olyan játékokban, mint pl. a Quake sem azért jó a több fps, mert akkor jobban látod, hanem akkor a gép jobban tud számolni vele(pl. egérmozgást=>pontosabb lesz a célzás), hasonlóan a 48bit-es scannereknél: a monitorok csak max. 32bit-et tudnak megjeleníteni, de a gép így jobban tud vele számolni, ezért szebb lesz a kép.
-
freya
aktív tag
25 ms ez az LCD átka? Ez alatt már nem lesz, vagy csak profi célokra elég a 40 fps? Nem vagyok egy nagy gamer de valahogy ennyi pénzért... hát, nem értem, de max. 40 fps-el monitort tutira soha nem fogok venni.
Itt tépi ATI/nVidia a száját, megy az fps dömping aztán minek amikor LCD-n nem is látod :DD -
twollah
nagyúr
Remélem idővel csökken az ára. :)
-
mzperx
aktív tag
Hmmmmm.... Alakul, alakul..... ez már tetszik.. hát ha még egy kicsit gyorsabb is lenne....
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest