Aktív témák
-
Vaze
őstag
Chathfaern ha ez nekemszolt akor nekedmeg ez:))
ha kicsitsem erted a viccet akr nem hogy ide hanem sehovasem jarj mertmeg konnyen a bokad utheted:DD
(vicc) -
telcom
tag
Még mindig jobban jársz ha megjavitják mintha leégne a házad. Azt csak tippelhetsz mi volt rossz.
-
Sikló
tag
Ez a legjobb családban is előfordulhat egyszer, csak ne ismétlődjön meg, mert akkor bajban lesz a kék óriás...
-
Polesz
addikt
Ebben az egészben az a hír, hogy az IBM megteszi, hogy visszahívja és kicseréli a százéve gyártott monitorait, mert gyanúsak. Igaz, hogy ebből még senkinek nem lett baja, de ezt a gesztust nem fogják elfelejteni a cégnek. Sokkal nagyobbat fog kaszálni ebből az ügyletből, mint veszíteni. Szerinted az IBM tulajok ezután milyen monitort és gépet fognak majd venni? IBM-t, igen és már megint igazam van :))
-
Vaze
őstag
Hey szepen az IBM-ekel Ibm E74 17 incses Moncsimvan
ezt jolkifogtam:)))
amugy szerentem jomarka!
hehe -
QQRIQ
tag
Csak 75 Hz? Hat, en nem tudom, mas hogyan van ezzel, de barmilyen monitor (kepcsoves persze), ami 85 Hz alatt megy, bantja a szememet. A 85 Hz szerintem az abszolut minimum ahhoz, hogy ne villodzzon a kep.
Ezert kellene TFT-t hasznalni - mar ha nem lenne olyan rem draga. De ez csak ido kerdese... -
tildy
nagyúr
Van valakinek IBM e74-e?Nagyon gondolkozom, vegyek e egy ilyet most.
Nekem eddig a legpozitivabb tapasztalataim vannak regi ibm moncsikkal.
Egy 96-97es 14''-es(huh lehet pont ebbol a szeriabol valo?:)) IBm moncsija van a baratomnak, 75 hz-en megy 1024*768ban, és én még annál szebb színeket megjelenítő monitort nem láttam.Egyszerűen tökéletes! -
biker
nagyúr
és hamarosan felmegy az ára az ilyen használt moncsiknak, ha az IBM visszahívja, és cseréli őket, nemde????
-
twollah
nagyúr
válasz
CsendPenge #3 üzenetére
Ne felejtsd el aki dolgozik az hibázik.
-
CsendPenge
őstag
Na, szép. Azt hittem, hogy az IBM az minőség. Vagy már csak név?
-
twollah
nagyúr
Én csak azon lepődöm meg, hogy 1997 óta eltelt pár év, és csak most derült fény a hibára?
Aktív témák
ph Tűzveszély miatt két monitormodelljét hívta vissza az IBM cég.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest