- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Az én töltőm AC-3E, viszont a telefon már több, mint egy éves, úgyhogy ezzel gondolom nincs probléma. Édesanyámnak van egy ugyanilyen töltője, az a telefon az idén nyári, azt majd megnézem a biztonság kedvéért. De amúgy masszívnak tűnik a borítás
-
villamos
őstag
Szerintem a cikk végére inkább a magyar nyelvű linket lenne érdemesebb beszúrni, ha ez érint valakit...
[link] -
5h4rK
tag
válasz
rudymester #1 üzenetére
Ettol fuggetlenul a 14 millio ez nem kis szam. Apple -el ellentetben ok visszahivjak a termeket meg mielott valami baleset tortenne. Ettol fuggetlenul sztem az Apple fanok orulnek ...
-
rudymester
senior tag
Ez nem igazán érint minket. Most néztem meg a nem kicsi áruházunk készletét, és egyikből sem volt még. Ac-3-ról nem is hallottam eddig. Az AC-4 meg csak "E" végződéssel van. Nem kell megilyedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest