Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Más. Mit gondolsz, miért nem fogynak a Linuxos laptopok? Szerintem köze lehet ahhoz is, hogy a PPPoE konfignak csak a 9.04-es Ubuntun lett végre "ikon"ja, ahhoz képest, hogy a rendszer erősen épít az Internetre. Bár a 9-es Ubuntukat nem próbáltam huzamosabban, de elég gyerekcipőben jár ez az ingyenes OS dolog.
Az átlag felhasználók nem szeretnek megszokni új dolgokat, kettőnél többet kattintani egy funkcióhoz, nemhogy konzolparancsokat magolni...
Van egy ismerősöm, aki a gyári Vistát azért töröltette le a laptopjáról, mert az új (Vistát támogató) Nero-nak más volt a menüje és nem tudta/akarta megszokni. Más kérdés, hogy az XP meg csak félig ment fel rá, mert nem támogatta a lap és persze nekem kellett végül rendbe rakni, de csak szörnyülködtem. Szóval ebből kell(ene) kiindulni, pofátlan mód lemásolni az egész Win asztalt tálcástul, Start menüstől és úgy próbálkozni.
-
-
doc
nagyúr
egyebkent ellent kell hogy mondjak, talan tavaly vagy iden ev elejen indult egy kezdemenyezes, amiben fejlesztok jelentkeztek, hogy ingyen megcsinaljak a gyartoknak a Linuxos drivereket, ha adnak megfelelo dokumentaciot, hatalmas respect ezuton is mindent resztvevonek!

bar szerencsere a driverproblema sok nagysagrenddel kisebb, mint mondjuk 5-6 eve, amikor tenyleg meg kellett nezni hogy milyen hw-t vesz az ember hogy menjen gond nelkul Linuxszal is
a hw-igenyrol meg csak annyit, hogy most rendeltem egy ilyet: [link]
oruletesen kemeny hw tenyleg

jatekok (emulatorral!), filmlejatszo, stb, mindez egy 533 MHz-es ARM procival, 64MB rammal
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parfüm topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi