Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Valóban nincs meg a SoD, soha nem is játszottam vele, azonban láttam egyszer, se új egység, se új vár, pár küldetésért pedig akkor sem érte meg, és most sem, hogy beszerezzem - nekem. Emellett még ott a maradék duplikációja, miért fizess mégegyszer azért, amiért egyszer már fizettél, meg ilyen apróságok.
Ezt én úgy oldottam meg, hogy eladtam a Guru-melléklet alapjátékot meg az Armageddon's Blade-et, és megvettem 1K-ért (használtan) a Complete verziót...
Amúgy valóban nem volt új egység a SoD-ban, viszont a varázstárgyak kombóban való használhatósága, meg 1-2 apróság (pl. 4 helyett 5 egyéb típusú tárgyat aggathatsz a hősre), az új kampányokkal együtt szvsz. megéri hogy foglalkozzanak vele... Pl. nagyon tetszett a nekro kampány: az elején megszerezhető varázstárgy kombó segítségével, minden egyes legyőzött ellenfél újjáéled a csapatodban - Lich-ként (ha Power Lich-ekkel nyomulsz, és nincs üres hely, akkor Power Lich-ként). Áááááállat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- Subaru topik
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest