- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
Én már megszabadultam tőlük pár éve, igyekeztem anno minél kevesebb adatot megadni nekik, de ettől még nem vagyok nyugodt a tekintetben, hogy amiket megadtam, mert muszáj volt, azokat mire használják.
De egyébként elég nyugtalanító ilyeneket olvasni, hogy kötelezően kérik a FB accodat, mert ott akarnak lecsekkolni, és ha nincs, az negatívumnak számít. Nem jó irányba halad ez a világ... -
-
Dr. Romano
veterán
Igen. Próbáltam vagy 5 anonym profilt létrehozni facebookon. Eleinte sikerült, de valami algoritmus mindig megtalált hogy nincs feltöltve önarcképem a profilhoz és nem engedett belépni. Csináltam egy random arcgenerátorral, de miután feltettem már a telefonszámomat kérte.
Megadtam a blu-s számom (eldobós úgy is) aztán másnap le is tiltották az egészet. Egy szám bukó a facén és tényleg nem lehet anonim fiókot csinálni még a legjobb szándék ellenére sem.
Kötelező saját adatokkal megjelenni ami vicc. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest