Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Sok SOHO NAS van már gigabites hálókártyával, a gond az, hogy nem a csatoló a szűk keresztmetszet. A többség alig lépi át a 100 Mbps határait. A D-Link DNS-323-at ismerem (két példányt), azt az évek során húzták fel FW frissítésekkel 4-5 MB/s-ről 10-15 MB/s-re. Mindenesetre igaz, hogy igény lenne rá.
-
brd
nagyúr
'hát izé..., szerintem kissé drágák így, hogy még iSCSI-t sem tudnak (legalábbis, én nem találtam rá utalást)...
-
yakuza.tora
addikt
Uh! Szépek és a 6TB-s igazi nagyágyú, de hadd legyek elégedetlen! Egy 1535 dolláros cuccon nyugodtan lehetne 3.0-s USB is. Még akkor is, ha elsőre "mókusvakításnak" tűnik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ElEvEn11
senior tag
Nekem ez elég nyálcsorgatós.
Ugye aktív hűtés van beépítve ezekbe? A gigabites ethernet is szimpi. Voltaképpen minden otthon hálózati eszközben ez kellene, hogy legyen az alap, nem pedig a 100 MBit-es cuccok. Az egy-egy nagyobb fájl másolásánál rémesen lassú tud lenni. Márpedig manapság ez szerintem elég gyakori elvárás. Ha csak az archiválásokat nézzük. A streamelés már más tészta... Emlékeim szerint itt más, tapasztaltabb kollégák azt írták, hogy ahhoz elég a 100-as is. Ellenben egy ilyen monstre tároló már teljesen más felhasználást feltételez. Ez nekem kiváló lenne. Persze egy picivel olcsóbban. 
-
Trolluska
tag
Gondolom a RAID vezérlést a NAS saját hardvere adja, és nem az én gépemnek kell végeznie? Különösen a RAID5-re gondolok. Érdekes lenne egy összehasonlítás egy komolyabb RAID vezérlőkártya és egy NAS képességeit tekintve.
-
zsolt501
nagyúr
Nem rossz de az a 300e Ft os ár sem egy olcsó kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CSS topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egy olcso MyBook World-rol is lehet 38 MB/s-al olvasni (irni mondjuk joval kisebb sebesseggel). A Synology es QNAP NAS-ok meg mar irasban is szep sebesseget hoznak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugye aktív hűtés van beépítve ezekbe? A gigabites ethernet is szimpi. Voltaképpen minden otthon hálózati eszközben ez kellene, hogy legyen az alap, nem pedig a 100 MBit-es cuccok. Az egy-egy nagyobb fájl másolásánál rémesen lassú tud lenni. Márpedig manapság ez szerintem elég gyakori elvárás. Ha csak az archiválásokat nézzük. A streamelés már más tészta... Emlékeim szerint itt más, tapasztaltabb kollégák azt írták, hogy ahhoz elég a 100-as is. Ellenben egy ilyen monstre tároló már teljesen más felhasználást feltételez. Ez nekem kiváló lenne. Persze egy picivel olcsóbban.