Hirdetés
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Kezdetnek egész jó.
De viszont ha levinném a sarki CBA-ba és a lista alapján nyomnák egy Entert hogy vigyen a termékhez, nem tudom mit csinálna, hová indulna.
Ezt a képességet amúgy mi alapján teszi, teszi majd. -
Watchdog
aktív tag
A táskahordozóból remek politikust lehetne kifejleszteni...
-
Fred23
nagyúr
Repterekre csomagokat pakolni egy robot jobb lehetne az embernél: nem tűnnének el a cuccok "megmagyarázhatatlanul".
-
Lacc
aktív tag
Én örülnék neki, a hordár és a bevásárlás segítő is jó lenne.
Személy szerint nekem hasznos is lenne, ha épp boltban vagyok gabor7th és hagel ellentétben én úgy gondolom ezek a robotok még jobbak is, amíg nem programozzák beléjük a folytonos pletykálást a másik eladóval, mobil nyomkodást, eltűnök a boltból, kikerülöm a kérdezni kívánó vendéget...
Szerintem robot azokat tudja kerülni akik csak "lógnak" a munkahelyen. -
Bizonyos feladatokat egy autista alkalmazott is el tud végezni. Ez így nem nagy haszon.
Pont hogy társadalmilag ellentmondás.
Még jó, hogy az elterjedése sehol sincs. -
gabor7th
addikt
Az még oké, hogy megoldják az alapfeladatot, de az alkalmazottaknak sokszor kell nem teljesen a profilba illő dolgot megoldani. Vagy akár csak egy kis plusz kérést se tudna teljesíteni. Ahhoz, hogy kiváltsák teljesen az embereket hatalmas növekedés kell az intelligenciában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED TV topic
- Asztalos klub
- Videós, mozgóképes topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows Insider Program
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari