Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Hát ha egyszer végre kiadják, az akkor tényleg legyen ütős. Már eleget szivatták a népet.
Habár nekem elsősorban egy nomális gépre kell még várnom [s az is sok év], nemhogy Gyúkförevörre... meg bármi másra, ami eszi a gépet
-
ThaBoss
senior tag
Duke Nukem Never...
-
Peti78
őstag
Akkor azért szidom őket, mert egy méltán nagy múltú játékot méltatlanul és amatőr módon (le)kezelnek.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy a leállított, be nem fejezett projectek költségit nem fogják bevasalni a jól sikerültek áraival. Azt is megfizetjük, ami sosem készült el. -
pronyó
tag
Egyébként az is lehet, hogy ez csak beetetés. Elénk tolnak pár ratyi képet, mindenki hőzöng aztán vmi űberbrutál játékot csinálnak belőle...bár ennek se lenne sok értelme szal marad az A változat, vagyis a vicckategória!
-
Napfénysüti
nagyúr
Amit ezzel a játékkal művelnek az már egy rossz vicc.
-
Fáraó
őstag
Ha csak képeket tudnak csinálni, akkor csináljanak képregényt!
Ha játékot, akkor csináljanak játékot! -
Bounti
aktív tag
Én megvárom...
Játékélményben nincs párja (a 3D-nek) hátha egyszer megjelenik ez is, és odaver.
Ha meg nem akkor meg nem. Itt jópáran úgytesznek mintha nekik kéne leprogramozni ezt a játékot....Ha megjelenik úgyis megveszed (letöltöd, kölcsönkéred)...
-
mindfreak
őstag
Valóban megint cserélhetik a grafikai engine-t, mert ez már most nagyon gyenge.
-
Peti78
őstag
Egy demo érdekesebb lenne mint ez a folyamatos képcsurgatás
-
XuChi
addikt
Kamu képek egy kamu játékból. Szánalmas kapálózás egy haldokló fejlesztőcsapattól.
-
mcsabee
senior tag
Az nem pletyka volt. Egyébként fejlesztettek, de kimondottan arra utaztak, hogy övék legyen a világ leghosszabb ideig fejlesztett játéka. Mindig is piacra akarták dobni, de nem jutottak odáig.
"Nyilvánvalóvá vált, hogy egyelőre nem hogy játszható verziónk, de rendes gameplay videónk sincs, mivel csak egy összevágott, külön erre a célra összeállított anyagot láthatott a közönség. Az volt - a titokban kidolgozott - terv, hogy a különböző mellék projektjeinkkel megpróbáljuk fenntartani a céget, és eközben beírjuk magunkat a játékok történelemkönyvébe azzal, hogy még legalább 5-10 évig fejlesztjük a Duke Nukem Forever-t. George szerette volna, ha mások is megtapasztalják milyen érzés a Duke Nukem Forever-rel játszani, de persze tudtuk, hogy ez egyhamar nem fog bekövetkezni, sőt, lehet sohasem. Aztán jött az Epic is, akik arra használták a játékot, hogy kelendőbbé tegyék az Unreal Engine-t. Ez végül is sikerült nekik, hisz sokan megvették a motor licenszét, és a cég diadalmenete egészen véletlenül pont 2001-ben kezdődött..."
"Lényeg a lényeg, elém toltak egy szerződést, amit alá kellett volna írnom, jól tudtam ezt, de valamiért hezitáltam, szerettem volna egy ügyvéddel mindenképpen átnézni a papírt, mielőtt elfogadom a feltételeket. Jó fizetést ígértek, nem lett volna semmi gondom. A szerződés lényege az volt, hogy „tartod a szád, mi cserébe fizetünk”. És hogy miről kellett tartanom a szám? Erről az egészről, mindenről, ami a háttérben zajlott. A végtelenségig tartó fejlesztésről, az Epic-kel kötött háttéralkuról, és még sok minden másról, amiről nem írok.
És hogy lehet, hogy mégis 8 évet töltöttem el a cégnél? Az utolsó ilyen titkos megbeszélésen válaszút elé kerültem. Hárman ugrottak rám, ha minden igaz CliffyB rúgott le a székemről, majd miután George letörte a szék lábát, 3 centivel az orrom elé himbálta, és ezt mondta: „még egyszer utoljára megkérdezem, aláírod azt a tetves szerződést, vagy sem?”. Azt tettem, amit mindenki más is tett volna a helyemben, a többi pedig már történelem…"
-
mephi666
nagyúr
az, hogy kb mindenkinek tele lesz a töke már teljesen az egésszel
2000környékén nagyon vártuk a játékot... azóta majd 10év eltelt... volt olyan pletyka, hogy igazából nem is fejlesztettek kb semmit (pár kis videót meg "screenshotot" összehoztak azért) talán ebben van az igazság és ezek a képek is csak hülyítésnek jönnek... nem is bízok semmiben már...
-
Ice!?
őstag
Lesz Duke Nukem, nem lesz Duke Nukem. Lesz Duke Nukem, nem lesz Duke Nukem. Lesz Duke Nukem, nem lesz Duke Nukem. Lesz Duke Nukem, nem lesz Duke Nukem. Lesz Duke Nukem, nem lesz Duke Nukem.
Vajon mi lesz a vége? -
Ari18
őstag
Remélem azért valaha kijön, de ennyit még a STALKER-el sem szórakoztak, pedig az sem volt semmi.
-
qfm
őstag
Szerintem arra játszanak, hogy ha elég sok képet adnak ki róla, akkor előbb utóbb valaki megunja, és megírja helyettük
-
merkuria
csendes tag
Még van kb 30 évük addig, míg kihal az a korosztály, amelyik legjobban várja. Szóval, hajrá!
-
törölt tag
Jó ég, ez még mindig készül? (Vagy már megint...) Az új Dukeról sokan úgy 10 évvel ezelőtt lemondtak. Még a végén kiderül, hogy hibát követtek el.
-
marcias
őstag
válasz
- = Zk = - #29 üzenetére
Azért fogják lecserélni.
-
ThaBoss
senior tag
ezek a képek édeskevesek, mire kész lesz a játék, addigra már megvénülök...
-
DeltaPower
addikt
mire ez kijön, senki nem fog emlékezni hogy mi az a duke nukem.
-
pronyó
tag
Nemtudom mire jó ez...saját magukat égetik le ezzel.
-
hemaka
nagyúr
Szerintem csak szovatják a jónépet a fanartokkal
-
Dr. Romano
veterán
Hát ez már tényleg a vicc kategória
-
pronyó
tag
Ez már kezd vicc kategóriába átesni.
-
- = Zk = -
félisten
Hmm.....
-
fordfairlane
veterán
válasz
remington2 #19 üzenetére
Ezek egyáltalán ingame képek? Nekem nem annak tűnnek, már annyi rajzot mutattak, mégsem volt semmi . . .
Hát így elnézve én sem vagyok benne biztos, hogy a játék motorja renderelte ezeket a képeket, de az az igazság, hogy olyan nagyon meg sem néztem őket. Engem inkább a miértje érdekel ennek az egésznek, hogy mi a fenére jó ez a fejlesztőknek meg azoknak, akik esetleg pénzt akarnak látni ebből az egészből. A rajongók agyát nyilván lehet húzni egy bizonyos pontig, fokozni lehet az izgalmat az ilyen marketing trükkökkel, de szerintem ez a pont már sokszorosan túlhaladott lett az évek során.
-
válasz
remington2 #19 üzenetére
Azt azért nem vezetik be, mert azokra vonatkozna leginkább, akik bevezethetnék.
-
remington2
senior tag
Ez lassan már bűncselekmény kategória. Kimeríti a közösség elleni izgatást, nem? Ha nem, akkor a gyűlöletbeszéd mintájára be kellene vezetni az "ígéretbeszéd" intézményét, és büntetni!
(#15) fordfairlane
Ezek egyáltalán ingame képek? Nekem nem annak tűnnek, már annyi rajzot mutattak, mégsem volt semmi . . .
-
twollah
nagyúr
Egesz jo kepek!
-
Szerintem, ez nem marketing, se nem lustaság.
Valszeg, volt valami komolyabb gebasz a játék körül, és azért ilyen nyögvenyelős.
Amikor meg fog jelenni, akkor majd kiderül minden.
Azért "Forever", mert örökké készül. -
Nunder
őstag
Ez azt jelenti, hogy 5-10 éven belül már béta verzióhoz kaphatnak kulcsot az emberek, és rá két évre ki is jön
-
fordfairlane
veterán
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
10 éve ezt csinálják. Ha ez valami marketing ötlet, akkor nagyon furmányos, mert nem tudom, hogy ebből hogyan lesz pénz.
-
juliabrilke
veterán
Ennek mi értelme van, hogy időnként megjelentetnek 2-3 képet?
-
LackoMester
addikt
hmmm...egyszer volt hol nem volt,volt egyszer egy Duke Nukem Forever,talán igaz sem volt
-
Mr.Csizmás
titán
2001-2002 környékén poénból írtam be vmelyik fórumon, de most már egyre valószínűbb:
ezzel mi már csak az öregotthonban fogunk játszani
-
Stimpy001
aktív tag
Igazán nem értem miért hergelik a népet.
Valami nagyobb cég helyében , rég felvásároltam volna a 3D Realms-ot és olyan tempót diktáltam volna ezeknek a lusta seggfejeknek hogy azóta megjelent volna vagy 5 Duke rész.
Tuti vitték volna a stuffot mint a cukrot és dollárimilliókat kaszáltak volna.
Dehát ha nem akarnak pénzt keresni.... -
P00By
nagyúr
Már nevetni se tudok
-
GreenGuy
tag
Tisztára mint a Guns'n'Roses és a Chinese Democracy
.
-
Vistaboy
veterán
No comment...
-
Daveedka
tag
a leghosszabb ideig fejlesztett játék címre pályáznak lehet
-
Hedgehanter
őstag
Erdekel ez meg valakit amugy..?
-
sirzollee
tag
Na ez sose fog polcra kerülni
-
AS
félisten
Jaj ne, ez már UNreal 3.0.. már megint motort cseréltek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest