Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Ugye ezt csak véletlenül címezted nekem? "
Nem, konkrétan neked volt válasz erre: "Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."
Sajnálom, ha nem emlékszel, hogy mit írtál pár perccel korábban

"Jaj. Androidon is maradhatnak a rádiók, meg mehet a wifi-szink is. A folyamatos 3G eszi, neked az be van kapcsolva? "
Igen, csak az iOS nem 3G-n forgalmaz, ha van wifi is.
De ezen kár vitázni, volt itt már nálam nem egy Androidos jószág és egy éjszaka alatt jó, ha csak 8-9%-ot merültek és a fórumokat olvasva ez még jó fogyasztási eredménynek számít."Bocs, ha bárhol személyeskedősre sikerül, csak a frusztráció, hogy minek válaszolok mikor nyilvánvaló, hogy semmi érelme, de majd most.. "
Nincs harag, de mindkét platformon személyesek a tapasztalataim, a véleményem erre alapul. Szóval frusztráció ide, vagy oda, Androidon olyan fogyasztási értékeket amik iOS alatt alapból elérhetők, ha a fejem tetejére álltam sem tudtam összehozni és mások tapasztalata is hasonló.
-
Everman
addikt
"Amit linkelsz az egy 3.5" low-power ips kijelző előnye a 4" Super duper amoledhez képest."
No mi van, nem az AMOLED-nek kéne kevesebbet fogyasztania?

"Tudom, hogy felesleges, de ezen a pár soron már ne múljon. Android ugyan úgy max 1%-ot fogyaszt éjjelente, ha a modemet lekapcsolod (gyári kernellel is..). "
Bocsi, én semmit nem kapcsolok ki. A készülék végig bekapcsolt rádiókkal üzemel éjjel is (bármikor elérhetőnek kell lennem és a leveleket éjjel is leszedi a wifin).
"Ha pedig a modem be van kapcsolva, akkor sem a widget miatt annyi a fogyasztás."
Persze, az Android kezdetleges energiagazdálkodása is sokat ront a dolgon, de dobd ki egy éjszakára az összes widgeted és kapcsold ki a felesleges szinkronizálásokat (facebook, twitter, stock) meg fogsz lepődni a különbségen.
-
Everman
addikt
Mármint mire gondolsz? A fogyasztás tény, hogy szerintem a widgetek felesleges csicsák, az meg az én véleményem.
Ferdítésről szó nincs...Csak egy csorsan kikeresett idézet, de több százat találok neked, ha kéred

[link]Nos én erről beszéltem, ha ez neked ferdítés, az a te problémád..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest