- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
"Speciális, barometrikus csapágyazása van, amibe egy kis mágnes is besegít.."
Erről a csapágyazásról több információt tud valaki?
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
harry
veterán
Igen, néztem a HUP-os topicot, csak nem tudom, az újakon is ugyanaz a chip van-e, illetve, hogy ezekhez van-e támogatás, majd rákeresek.
Az a baj, hogy egyelőre az sem biztos, hogy nálunk volna vétel, közvetlen rálátás nincs adótoronyra (igaz, a háztömb túloldala dunaparti, ami rálát a két hegyre, illetve két oldalt két park is van, tehát elvileg nincs nagyon körül véve házakkal). Szóval lehet az lesz, hogy veszek egyet, és ha nem megy, visszaküldöm, csak hát nem szívesen.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Z10N
veterán
Pont nemreg neztem az uj Alcor DUO-t [link] es HS-t [link]. Hivatalos Linux support nincs, de lehet hozza hekkelni [link]. Egy PH! teszt jo lenne az uj tunerekrol, a regirol itt van [link]. Biztos vagyok benne, hogy az infopatika is tamogatna az otletet. Foci VB-t pazar latvany igy nezni, mivel nem upconverted.
DTV DUO: AFA9015 chipset
DTV HS: DiBCom7770 chipsetui: SCH-ba schiman eleg..
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Predator666
aktív tag
Első oldal, utolsó előtti bekezdés:
"Az Asipre 5942G széria ezen izmos tagja Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel és egy év garanciával[...] "
Nem kritika, csupán az esztétikum kedvéért.
Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
harry
veterán
Szerintetek az az Alcor vevő menne Linux alatt is? Nem lenne egy hátrány. Jó árban van, alig drágább, mint a kisebb testvére, lehet rendelek egyet, bár nem tudom, nálunk elég lenne-e a beltéri botantenna.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Quan-Chi
őstag
vannak igazán jó cuccok a tápok is frankók mag ez egyik JCP ház is
Chaser na igen, egy 2-300wattos 80+ gold tápnak jobban örülnék mint egy 1000 wattosnak
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Chaser
legenda
Mikor lesz már olyan hír, amiben 200W körüli 80+ gold tápok lesznek?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
andras888
aktív tag
Az Aerocool Vs-9 et összekeverték az Rs-9 el, a linkre kattintva is az utóbbi jön be.
Szerintem jobb az Rs-9 1000 hufal drágább, de abba tényleg benne van a venti vezérlő meg a ventik. -
addikt
Notebookok terén az Ace
Netbook?Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
McKane
senior tag
de azért még mekkora már hogy az óccsó acer notihoz (cca.90 .000 ft ) még mindig Windows XP-t adnak..
" Operációs rendszer: Windows® XP Home Edition"
forrás: [link][ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
Acer 751,jó kis noti lett.
-
^Clown
addikt
Az Enermax még mindig nagyon ott van a szeren Az LC-Power-től engem is óva intettek, mégis beruháztam egy külső 5,25"-os külső sata-s boxukba. Eddig nem csalódtam. De lehet, hogy fogok
Én sem értem egyébként, hogy az alsó kategóriában miért gyárt sz@rt, ha a felső szegmensben minőségi tápjaik vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Az acer monitor pc-je kissé túlzás ennyi pénzért. Fele ennyiért már lehetne iMac verőnek nevezni.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
rolkaDb
aktív tag
Nem rosszak a tápok és a ventik sem.
-
tibz03
őstag
A 4. oldalon az első sorban a link nem a VS-9-re, hanem az RS-9-re mutat.
-
aram01
nagyúr
lc-t nem biztos hogy vennék,akármilyen minősítése van
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
PCrevRM
tag
Látom a CM ventik nem nagyon izgatnak itt senkit. Nem is csoda. A Hyper 212 ventije 2600-ért pofátlanság. Megint a Coolink 120p nyert...
We are Outcast Consensus 1
-
kpal
nagyúr
Nagyon sexy az Enermax táp.
-
varsam
őstag
Nekem is bejön, az RS-9 is elég jóféle sztem.
(#8) eszterencs
A link rossz a hírben, pont az RS-9 jön be. Ez kellene helyetteEgyébként ezen az oldalon hol vannak az árak? vagy csak én vagyok hülye ?
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Aerocool házikó eléggé barátságosnak tűnik..
nothing is true everything is permitted..
-
tzsolesz
nagyúr
Az rendben van, hogy az LC-Power a felső kategóriában megbízható táppal rendelkezik, de az alsó kategóriát miért nem erőlteti?
ha készítene 400-450W-os olcsó, de megbízható és hatékony tápegységeket is, akkor megszorongathatná a "nagy" gyártókat is, és talán árakat is csökkenthetnének ők is. Mert azért ami itt a tápegységek körül van (és itt az árakra gondolok) nagyon el van szállva a piac. -
pmheros
őstag
nekem a Aerocool Vs-9 ház fogta meg a fantáziámat,
már annyira szellős hogy inkább egy ketrec mint ház
de tényleg 13? ezerért egy alsó tápos megfelelően "lukgatott" nagyobb midinek ajándékha nem szinte ugyanilyen elrendezésű lenne a CM 534 -em, már rohannék is érte a boltba
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
zazahoho
őstag
enermax jónak tűnik,az ára soha nem volt kedvező
a leszedhető ventis cm jó őtlet,de ha bekerül a por akkor hamarabb megy tönkre,mint egy zárt csapágyas modellAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Zotya84
őstag
Az a Galaxy ház méretleírása valahogy nem stimmel... Ha 55 centi magas lenne, akkor az alaplap és a táp között kéne lennie 12centinek... Meg valahogy a linkelt oldal sem stimmel: ott (és mindenhol máshol más méreteket adnak meg)
Akkor ez most hogy is van?
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
ZCoyote
őstag
Ez a JCP Galaxy nagyon szép és kifejezetten olcsó. Tetszetős
Romani ite domum.
-
lapa
veterán
a 80+ -nak már van platinum minősítése is, nem? lehet is találni pár szép példányt 90% felett kicsivel.
-
bartucc
addikt
A tápok tényleg drágák. A notebook hűtő viszont egész hatásosnak tűnik...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
proci985
MODERÁTOR
a 36os ágankénti maxot én még nem láttam másik tápnál. bár lehet, hogy megváltoztatták az OCP beállításait. ami dícséretes, 36A bőven elég, viszont egy esetleges rövidzárnál ~85A előtt is leáll már a táp. szerintem nagyobb tápoknál ennek és az Antec 1200nak a megoldása jobb, 1000Wot nem kéne egyben hagyni szvsz.
v2es tesztje, ez alapján minimum érdekes lehet az új v3mas
a hx széria meg szerintem lassan már kifutó lesz, mintha computexen már az utódmodelleket mutogatták volna.
más: Enermaxok meg jók és drágák. ilyen drága utoljára talán az Antec Signature széria volt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Vasinger!
nagyúr
Azt az Enermaxos talpas ventilátort lehet valahol kapni?
Érdekes ez az új CM venti, nagyon felkeltette a figyelmemet, de a tesztekben nem nagyon emelkedett ki, bár még nem sok teszt van róla..
-
adalbert1
veterán
Első oldal alján:
"Asus Aspire One 751" -
kelzsoca
félisten
Sokan talán fenntartásokkal viseltetnek a márka iránt, melynek vannak kifejezetten olcsó modelljei is, de tudni kell, hogy a drágább darabok semmivel sem rosszabbak az FSP, Cooler Master, Chieftec vagy Corsair megoldásainál.
Na persze, és ki fog kiadni egy elcépowa tápért ennyi pénzt?
-
BiP
nagyúr
Eza dupla tuner tetszik. Az ára meg több, mint jó. Már csak valami komolyabb antennát kéne szerezni. Legutoljára, amikor próbáltam, sima botantennával semmi adást nem tudott fogni egy usb-s tuner, az ablakban sem.
Nagyon drágák ezek a tápok. Mondjuk biztos rohadt jók, de nekem akkor is sok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- LG LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest