Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Ezt jól gondolod mivel manapság 100 milla sem olyan sok.
Vesz belőle egy házat meg egy kocsit meg párszor elmegy utazásokra aztán ennyi.
Ugyan úgy dolgoznia kell tovább ha csak be nem fekteti valami tényleg jól jövedelmező dologba.
Nem mondom, hogy nem örülnék neki és nyilván én is hamar a seggére vernék annak a kis pénznek.
Valaki ismer olyat aki 1-2 milliárdot elvitte?
Na ott már nem kell többet dolgozni az illetőnek.
Én anno amikor még naiv kis hülye vótam kaparóst játszottam havi egyszer és 10k-t nyertem.
Egy évig műveltem ezt a dolgot és ennyi volt a "hozam". A főnyeremény egy ilyen szelvényen 50 milla volt amiből 1db volt az országban 9 milla emberre.
Természetesen a bevétel ezekből a szerencsejátékokból meg a sokszorosa ezért híjják a hülyék adójának és ezért sem fogok soha többé 1db ilyet sem venni.
Az sem mind1 mikor nyered mert 66 évesen ha megnyersz egy ekkora összeget őszintén mit kezdesz már vele? Már ha nincsenek hozzátartozói az embernek mert ha vannak nyilván el tudja osztogatni.
Nekem pl ezért nincs egy peták megtakarításom sem 35 évesen. Én használom a pénzt nem gyűjtögetem, különben sem tudok annyit gyűjteni hogy azt megérje gyűjteni.
Inkább hitelre veszek egy cuccot minthogy 1 évig gyűjtsek rá.
Kb ugyan oda jutok mivel amire összejönne a termékre a pénz már annyival többe fog kerülni mintha hitelre vettem volna.
Na de befejeztem a magyarázkodást, ez csak az én világnézetem. -
NvidiaRTX
őstag
Amúgy érdekes ez a hozzáállás az új márkákhoz.
Amikor anno a nagy márkák elindultak akkor sem tudta megmondani senki, hogy az jó-e vagy nem hanem szépen lassan az idők során kiderült.
Ha a fent említett tápot senki nem fogja megvenni akkor honnan fogjuk megtudni, hogy az jó-e vagy nem?
Mert csak a "Seasonic" belső a jó? Mintha az előtt nem is létezett volna semmi... Érdekes a mai napig mennek a 286-osok azokkal a régi L alakú tápokkal és nem hiszem hogy csúcs cucc van bennük.
Az új Syberia rész milyen volt kitoltad? -
NvidiaRTX
őstag
És gondolod, hogy pont te leszel aki megnyeri mi?
Ezek a nyereményjátékok csak illúziók mint a Lottó.Valaki itt ismer olyan embert személyesen aki megnyerte az 5-ös lottót?
Nem hinném. Megy a "közös" kasszába minden egyes "megnyerésnél".
A lottó a hülyék adója ugyan úgy mint a kaparós vagy a többi nyereményjáték ahol irreálisan nagy a nyeremény.Amúgy ha fél millát keresnék havonta akkor nem lenne drága az az egér szal vaze most jövök rá itt nem is az egér drága hanem én vagyok "átlag magyar ember".
-
NvidiaRTX
őstag
Hallod fogadok az én 16k-s Redragon egerem is ugyan azt tudja mint az a túlárazott vacak amit csak azért vesznek meg, hogy elmondhassák nekem drága egerem van.
Anno volt nekem is drága egerem valami Razer 35k-s (anno az már nagy pénz volt egy egérért) aztán semmivel nem voltam jobb pléjer tőle mint az előtte lévő 10k-ssal.
Amúgy érdekes cikk ilyen márkákat még nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Gamer perifériák, digitális rajztábla, asztali PC és egybegép is feltűnik a konzolos apróságok, processzorok és székek társaságában.
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest