- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Ideapad mint munkagép? Ne már.
-
pomorski
őstag
Ez a GT-006 olyan olcsó, hogy kedvem támadt kipróbálni. Valszeg beruházok egybe. Vagy nem érdemes kipróbálni??
-
Milka 78
nagyúr
A Hermes E2 pont jó lenne nekem,bár ahogy látom most van választék ebben a mezőnyben.
-
Piftuka
veterán
Azt mondjuk jó látni, hogy a BitFenix még képes konszolidált számítógépházakat készíteni!
Bár a "GT"-nél van szebb modelljük is, de elnézve a hírben szereplő többi szerkezetet, még ez is bőven vállalhatóbb a legtöbb "gamer" cuccnál.
-
Piftuka
veterán
Attól még lehet fejleszteni, csak nem ezt a két komponenst.
(Illetve ezeket nem érdemes, hacsak valakinek nem mindegy a pénz.)
Talán ilyen időszakban felértékelődnek a gyári "brand" gépek adta lehetőségek is. Ott egy komplett "csomagot" vásárolsz, és nem biztos, hogy ilyen mértékben érzékelődik a fent említett két alkatrész rendkívül magas ára.
Teljesítmény szempontjából szerencsére az elmúlt sok év "Core i" processzoraira épülő rendszerek meglehetősen időtállóak akkor, ha valaki nem csak a maximális felbontást és részletességet keresi egy játékprogramban.
"Üröm az örömben" a mostani Spectre/Meltdown botrány... de remélhetőleg ez nem fog oda vezetni, hogy most majd az új, "biztonságos" processzorokat, és az azokkal együttműködő alaplapokat fogják az "egekbe árazni"!
-
kolopele
nagyúr
válasz
->Raizen<- #34 üzenetére
Autóról beszéltem nem használt sz...ról, főleg nem egy francia alja kocsiról.
zetor2000 Felfelé mehetünk lényegében bármeddig. -
Cs1csó
titán
válasz
Komplikato #14 üzenetére
Azért egy szervizben lévő tesztgépnél még praktikum miatt is jobb ha nincs gépház könyebb ezt-azt kidobálni,beletenni stb.
-
zetor2000
őstag
Hát, apple-nél lehet konfigurálni iMac Pro-t. Túlzások nélküli konfigból ~2 jön ki 5 millerből. (4TB SSD erős felár, meg minek is ennyiért -800E, meg ilyesmi). De szerintem azé' 5 miskából is eggyel magasabb kategóriás verdát szemelnék. Ha van 5M KP, akkor lesz ott még 2-3M kifizetni a felárat.
Ha már lúd, legyen félkövér dőlt. -
zetor2000
őstag
"Egy gamer ház, billentyűzet és egér kombóra simán el lehet költeni 40-60 ezer Forintot."
Darabonként... tedd hozzá.Egy rendes billentyűzet, ami mikrokapcsolós, 25 alatt nem áll meg. Egy egér, amit meg mertem venni - nem játékra- 20K volt, használtan (igaz, hogy remek vétel -steelseries sensei wireless), egy házikó meg megintcsak simán 30-40, üresen, táp nélkül.
-
zetor2000
őstag
válasz
xeon forever #33 üzenetére
Jam. Csak ez:
- már kész van (ez egy hatalmas szempont)
- nem kell csöveket vágj, méretre, véget igazítani
- fúrni, menetet vágni
- hegeszteni
- a varratok szépségét/jóságát helyrehozni
- festeni
- vizes/lézer(stb) vágóval emblémát vágni, "előlapi" USB, hangcsarikat valahova rögzíteni
- üvegest találni, aki vág biztonsági üveget, és ott fúr lukat, ahol kell
- kábelvezetőket keresni/beépíteni
- és az alaplap / tap / stb. alaplemezt se kell megcsinálni.Persze, mint hobbi, én is szopkódok mindenfélével, tudom, milyen fasza érzés, amikor csinálod, és haladsz, és szép meg jó lesz. Most egy mini itx lap burkolatán agyalok, már egy jó hónapja.
-
Prowler
senior tag
Az a Marvo gamepad nagyon kemény, full PS2 koppintás az egész. Ilyenekért nem pereli be a Sony az embereket?
Durva amúgy mennyire mennek fel az árak PC téren. Egy gamer ház, billentyűzet és egér kombóra simán el lehet költeni 40-60 ezer Forintot. A 430 ezres ház pedig abszolút vicc...
-
xeon forever
addikt
En is gondolkoztam mar ilyen heggesztett házon.
Kb 5k-10k huf(ivheggesztő szopkodjA az áramot ja meg a flex is) + üvegből jön ki. -
rubek25
csendes tag
válasz
Steve_Brown #9 üzenetére
mutogatni az 5ödikes haveroknak
-
nyunyu
félisten
Kár, hogy monitorszűrőt már nem használok, mert abból még nem láttam RGB-t.
-
IT user
tag
Tegye fel a kezét, aki venne 430 ezer forintért járókeret kinézetű házat!
Köszönöm, letehetitek.Ha nem elég gémer, akkor kell a plusz RGB! Hány FPS-sel lesz jobb a teljesítmény? Nekem még a szkennerem és a nyomtatóm is RGB!
Kár, hogy monitorszűrőt már nem használok, mert abból még nem láttam RGB-t.
Szerk.: Bocsánat, tévedtem, a nyomtatóm CMYK. Legyen a CMYK az új RGB! 33%-kal több FPS!
-
Televan74
nagyúr
válasz
bindike01 #24 üzenetére
Akinek nem inge,ne vegye magára! Azért ha van egy jó alapod amit folyamatosan bővítesz,akkor ezt még ki lehet bírni,max nem most fejlesztesz videó kártyát.Akinek meg nagyon kell nyúljon mélyen a zsebébe.
0 -ról indulva most ne álljon neki senki akár egy FullHD -s gépnek se,sokkal jobban jár egy konzollal. -
bindike01
aktív tag
Manapság luxus akár egy középkategóriás gamer gépet is építeni
Lassan többe kerül mint egy autó!
-
tatu9
tag
Kár ezért a billentyűzetért, nem lehet 1 színt beállítani. Az összes szín világít. Bár ennyiért nem lehet kimaxolni a testreszabhatóságot. Maradok a Thor 300 nál.
-
skitzoo
senior tag
válasz
maximilian4 #20 üzenetére
Nezd meg a hirdeteseimet. Nagyon szep aruk van a Videokartyaknak...
-
sagem
addikt
szerk: semmi, elnéztem az árát
-
Cyone
tag
válasz
Acélfarkas #13 üzenetére
+1
Nekem is ez jutott eszembe, amikor ezeket a "Gamer" cuccokat néztem.
-
Weareus
addikt
Eh, én is a vga-t akartam kérdezni, de megelőztek.
Csoda? -
Dr. Akula
félisten
Az az inwin csőváz 430k-ért tényleg egy vicc. Aki kifizeti, meg is érdemli hogy lehúzzák.
-
Bandit79
aktív tag
Mondhatjuk hogy végül is visszatértünk a pc hőskorába ( 486 dx100 stb..) ugye egy nagyon erős fizetésbe kerűlt egy pc vagy 2-be.
-
Komplikato
veterán
válasz
Steve_Brown #9 üzenetére
Semmi. Anno a szervizesünk teszt gépe is egy falra szerelt alaplap tartó keretre volt felépítve. Garantáltan jól szellőzik, és pont annyira hangos, mint egy oldalak nélküli ház, de lehet még halkabb is, mert nincs ami rezonáljon.
A legjobb az egészben, hogy a "gamernek" lesz ilyen olyan átlátszó háza, karácsony fája, RGB-s lóf*sz a gépében, de ram vagy VGA amin megy a game, na az nem lesz vagy kirabol egy bankot hozzá. De milyen jó gamer cuccokat kapni, mi?
-
Acélfarkas
őstag
"Egyre jobban koncentrálnak a gyártók a játékosok igényeire". Ezen azért jót nevettem. Mutass nekem olyan játékost, akinek csillámpóni fényjátékra van igénye játék közben, vagy azon kívül. Mindeközben a minőség egyre jobban háttérbe szorul, de ha nem, akkor másodlagos szempont lett.
-
Freiherr
őstag
válasz
Steve_Brown #9 üzenetére
Semmi.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Juhaszatti #10 üzenetére
A Raijintek Paean M-re gondolok.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Steve_Brown #9 üzenetére
Itt melyiknek nincs oldala?
-
Steve_Brown
senior tag
Mi értelme van egy olyan gépháznak aminek nincs oldala?
-
Viktor77
titán
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Tud valaki ilyen BT-s Gamepad-ot, aminek a "tartójába" egy 7"-os Tablet is belefér?
-
satz18
őstag
PC-t a legjobb akkor építeni, amikor VGA nem kapható, a RAM-ot pedig 3X-os áron mérik.
-
skitzoo
senior tag
VGA hol marad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elsősorban gépet építőknek szól heti ajánlónk, de azért belefért néhány notebook és más kiegészítő is.
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest