- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz
dudika10 #140 üzenetére
egyetértek veled teljesen,
viszont mind elfelejtkeztek a videokártáykról - digit jel esetén
manapság már nem az alapi koax/optika az egyetlen, hanem ott a videokártyák +1. hdmi kimenetén gyönyörű digit jel mehet az erősítőbe
ha csak hallgatni kell a zenét, akkor ez a legkézenfekvőbb és kompromusszim mentes -
krystman
őstag
válasz
dudika10 #140 üzenetére
Ezt biztos jobban tudod nem szólok már semmit sem. Az EQ-t nem tudom miért emelted ki ennyire, mert csak pl.-nak írtam. Az X-fi-t és a Xonart én egyszer sem írtam, hogy felsőkategóriás lenne, nem tudom honnan szeded ez! De ennek ellenére én sem szeretek EQ használni. De egy kommersz rendszeren kénytelen az ember használni, mert ez nélkül nem igen szólnak semmit sem. De stúdiókba is használnak EQ-t, szerintem annyira nem elítélendő dolog. De nyilván FLAT hangzás a legjobb, egy jó rendszeren.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dudika10 #140 üzenetére
Az utolsó rész nem igaz...
Mert pl az Nforce 4 Ultra chipset-es alaplapom (A8N-E) is küldte már a Dolby Digital-t és a DTS-t coax-al, viszont Dolby Digital Live-ot és DTS-Connectet még nem tudott, ez tény.. Nem tom pontosan, hogy mire gondoltál.
Viszont, az ALC889A alapból tud DDL-t, amint az Audigy 2 ZS-hez meg kellett vennem...
(#142) dudika10 : Nincs is vele probléma, eljátszadoztam én ezzel, mire behangoltam.. Meg vagyok elégedve velük.. bőven.
Nagyobb szobába megint más lenne, dehát kitudja, mikor kerülnek ezek nagyobb szobába. (ha kerülnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő