Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezek hasznos infók. Akkor a Reach-el kezdem majd.

Az engine-t illetően azt hittem, hogy már az eredeti Xbox One-ra portolás+remaster/enhance során egy motorháztető alá hozták az összes Collection epizódot és abból indultak neki a PC-snek.
Annak idején csak az első résszel játszottam PC-n és "machinima" sorozatban (Red vs. Blue) láttam az évek során sok más játékepizód képi világát (a Halo2 PC-t nem emlékszem miért hagytam félbe viszonylag korán, talán nem bírta a gépem vagy elveszett a mentés). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
janos666
nagyúr
Örülök, hogy jön, de azért fura, hogy nem egy darabban, és nem is időrendi sorrendben adnak ki egy Collection-t.
-
SwaZy1337
tag
Ebből game pass előfizetés lesz PC-re!

-
nagyon jó hír ez is, de lehetséges, hogy befizetek gamepassra inkább 1 évre az árán . meglátom.
-
Igen, valami olyasmi volt ha jól rémlik, hogy első körben epizodikusan jelenik meg, es majd csak utána lehet az egybe pakkot megvenni, ezért voltam úgy, hogy ha lesz gyűjtői fizikai kiadás egyben akkor azt megvárom türelmesen (elvégre egy pár éve már várok erre...) De oriic előbb mondta, hogy olyan sajnos nem lesz, ezért gondoltam megvigasztalódok az első epizód előrendelésével... De úgy nézem még azt se lehet... (Btw sose rendelek elő, sőt általában várok legalább fél évet egy jatek megvételével, de a Halo, meg a Cyberpunk a szabályt erősítő kivételek
)
# oriic: nem, nekem mindegyik kell
-
Esetleg valami "lemezes" (azaz ilyen boltban vevős tok kóddal, vagy mi, de szerintem ertitek mire gondolok) gyűjtői nem lesz teljesen véletlenül? Btw ez a gamepass for pc nagyon impressziv, metro exodus, shaunas sacrifice, stb... Egyelőre nagyon jo dealnek tűnik

-
Corleone33
senior tag
Ez az árazási modell nagyon jól van megcsinálva, legalább mindenki azokat veszi meg amelyeket ténylegesen szeretne kipróbálni.

-
RudY
addikt
Ezek nem kerülnek be majd a PC Game Pass csomagba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)