Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Miért lenne gáz? Én személy szerint örülnék ha nem mennének el ennyire a CG irányága, vagy legalább ne kevernék a kézzel rajzolt animációval (elvétve akad egy-két nagyon jó alkotás ilyen téren, de ez sajnos ritka).
Nekem kifejezetten tetszik ez a kis filmrészlet, kíváncsi leszek a továbbiakra is és látva a stúdiókat (Bones, Casio Entertainment, Production I.G., Studio4 C, Toei Animation) asszem lesz még itt jóság.
És tuti lesz valami CG is, ebben biztos vagyok. Még annó a Mátrix idejében is jól sikerült az Animátrix, valami hasonlóra számítok (bár ha jól tudom ott nem csak japán stúdiók munkái szerepelnek). -
Arena87
aktív tag
Szerény véleményem szerint elég gáz, hogy 2009-ben ilyen grafikával csinálják ezt (úgy néz ki, mintha 1998 as lenne a film). Tök gáz -.-"
Maga háló világát nem ismerem, arról véleményt nem tudok mondani. Bár személy szerint egy CG alapú grafika jobban illene ez alá, mint amilyen háló 3 Trailer-je.
-
Xaels
félisten
Nekem bejön, sőt szívesen néztem volna még tovább is. Igaz én nem vagyok Halo fan, sőt kifejezetten nekem a játék nem jött be ezzel ellentétbe. Kicsit a régi idők anime stílusában készült, nem pedig a manapság divatos formavilággal és technikákkal. Egyedül abban reménykedem, hogy túl sok 3d-s jelenet nem lesz benne mert annál jobban semmit sem utáloka mikor az egyik fele 3D render a másik fele meg 2D-s egy rajzfilmnek...
-
Gergello
addikt
Ez tulajdonképpen nem rossz, átlagos scifi animenak tűnik. Aki szarozza az valószínűleg nem látott még olyat, DE szerintem sem ilyet kellene legfőképp csinálni. Inkább csináljanak full cgi-t az ODST live action trailerből.
-
tonerz
aktív tag
Nekem ezzel a megjelenítéssel nagyon nem jön be
Szvsz abszolút nem illik a Halo univerzumhoz. -
Animáció jobb lett volna szvsz, de azért a rajzolt stílussal is lehet maradandót alkotni. várjuk.
-
iMaverick
addikt
Nekem tetszik! Bár jobban örültem volna én is egy normális renderelt (rajz)filmnek. Mint a Final Fantasy volt.
Viszont a Halo univerzumban csak a PC-re kijött 2 részt ismerem. Az előzetesben a Spartan egység maga Master Chief lenne?
-
eddie17
addikt
Tipikus japán stilus europai karakterekkel. Szerintem is elég gáz lett...

Szerintem a Halo univerzumhoz jobban illett volna egy jó minőségű animációs film.
-
ferencka
tag
HÁÁÁT ez ÜBERGAGYIRA sikeredett!!!!!Az első SZ.......A.......R dolog amit a halo univerzum köré építettek.ezt nem kellett volna.hányok tőle!!!!!!!
ez olyan mint az új prince of persia és borderlands.az a grafikai megjelenítés is egy nagy rakás fostalicska!!!!!! -
Tomi_Sci
őstag
Nekem egyáltalán nem tetszik. Elég gáz.
Azért kicsivel szinvonalasabbra is megcsinalhattak volna, ha mar halonak nevezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- PR-Telecom
- Witcher topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És tuti lesz valami CG is, ebben biztos vagyok. Még annó a Mátrix idejében is jól sikerült az Animátrix, valami hasonlóra számítok (bár ha jól tudom ott nem csak japán stúdiók munkái szerepelnek).

nekem nagyon bejön egyáltalán nem gagyi akinek meg nem jön be az anime stilus ez van...