Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Nekem se tetszik a látvány, van pár ergyább textúra meg hiányolom a post-process effekteket, egyáltalán nem adja nekem a nextgen érzést. Nyilván rájátszik a YouTube tömörítése is, tudom...
A látvány nálam totál másodlagos, egy Nier-t se a jó grafikája miatt imádom. Ha jó lesz maga a játék akkor megveszem, a Halo 5 kampánya nekem egyáltalán nem adta, de ez érdekesnek tűnik - mondjuk van kétségem a nyitott világa miatt rendesen...
-
Persie12
aktív tag
válasz
Döglött Róka #12 üzenetére
Akkor nézzük a crossgen vonalat, egy Miles Morales sokkal szebb, véleményem szerint. Úgy gondolom a God of War vagy a Gears 5 is hozta ezt a szintet ami csak prevgen játék volt. Az egyik 3 a másik 2 éves.
-
Persie12
aktív tag
Biztos megköveztek, de a látványtól nem vágtam hanyatt magam. Tudom-tudom, nem minden a grafika, de ez mégis csak egy next gen zászlóshajó.
-
Scholes9
nagyúr
A Game Pass miatt mindenképp végig viszem majd
-
Hunpriest
senior tag
Na ez már ígéretesnek néz ki. Remélem az open world miatt nem lesz túl repetitív.
-
Wellin9
tag
Azért lehet, hogy ennél egy fokkal mozgalmasabb trailer-t pakoltam volna össze, kifejezetten semmilyen volt, aki nem rajongó, azt nem hiszem, hogy pont ezzel győztek volna meg. Egy kicsit pofoztak rajta, de azért messze van ez a széptől, a story-ról kb. semmit nem tudunk, ami lehet egy jó meg egy rossz jel is. Kíváncsi vagyok a nyitott világ mennyit tesz hozzá vagy vesz az egészből, nekem ez így kevés, de mivel GamePass-en ott van, így kb. mindegy is.
-
Peat76
őstag
Nagyon jóóó lesz, várom..
!
-
jöhet
fiam várja mint a messiást
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Halo: Infinite - Mozgásban a kampány
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!