Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz bambano #76 üzenetére

Tiszta html oldalt elvárni a mai világban szerintem csak egy illúzió. Eleve korlátozott funkciói lennénekegy ilyen oldalnak. Másrészt azt elvárni egy vállalkozástól, hogy pl ne vezessen statisztikát a weboldaláról, mert te tiszta html oldalt akarsz, egy álszent dolog. Mindenki a pénzből él.

A kényszerítés nézőpont kérdése, senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy regisztráljon egy webshopban. Nagyon kevés azon termékek köre, ami csak egy adott webshopban kapható. A regisztráció megkövetelésének több oka is lehet, nem mindenki azért csinálja, mint a facebook, de abban egyet értünk, hogy sok olyan webshop van, ahol ez felesleges (bár az utóbbi években, mióta elterjedt a bérelhető webshop, idehaza elég kevéssel találkoztam, a legtöbb valami régebbi, CMS mellé pakolható shop, ahova eleve nem regisztrálnék be számomra érzékeny adatokkal).

Félreértés ne essék, nem védem a pizzériát, mert igenis baromi felelőtlen dolog volt egy sok éve magára hagyott és biztonsági hibáktól hemzsegő weboldalt üzemeltetni. Viszont az sem normális dolog, hogy általánosan kijelentjük, hogy minden felelősség az adott weboldal/üzemeltető terhe és a user lesz*rom módban felelőtlenül csinál mindenfélét, aztán mutogat a weboldalakra, a facebookra, a googlere, a biztosítóra, a bankra, bárkire és bármire, de magát egy cseppet sem érzi hibásnak. Kb. mint a nyaralós postok a facebookon, amik körbejárják fél Európát, de ha üres lakásra jönnek haza, akkor meg megy a csodálkozás. (IRL körben megtörtént, nem hoax forrás...)

lappa86: Látom, hogy szeretsz válaszolni, viszont nem megy az olvasás - még a saját hozzászólásaidé sem -, így szerintem ne erőltessük ezt a beszélgetést...

Új hozzászólás Aktív témák