Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• justmemory

senior tag

válasz Egon #75 üzenetére

Évekkel ezelőtt volt, így ne kérdd, hogy emlékezzek mindenre pontosan, mert nem tudom már; a konfig otthon van, majd' 1 éve áll már, 2009-ben vásárolt ThinkPad SL500, de hogy pontosan mi van benne, meg kellene nézzem... WPA volt talán és WPS PIN method-al (reaver-el) - tehát a jelszó hossza/bonyolultsága pont nem számít. Mondhatod, hogy ravasz vagyok, de mielőtt újból belém szállsz, hogy "mégismiazhogyésmitéshogyan", ezt csak példaként írtam, hogy ugye a kvázi biztonságosabb védelmekre is jobban kellene figyelni és ha lehet, akkor még biztonságosabbá tenni, mert sok router valóban simán WEP és WPA titkosítással van beállítva és azok sem törhetetlenek, plusz a lényeg az volt, hogy ha mondjuk hetente megfordulok 2-szer az adott helyen, mondjuk 1-1 órára, akkor jó eséllyel 1 hét alatt azt a WPA-t (és akkor maradjunk annál) fel lehet(ne) törni. Nem értek hozzá, csak érdekel a dolog, és adott esetben otthon ki is próbálom, mert nyilván magamat is szeretném védeni, amennyire csak lehet. Okítást és érdemi párbeszédet mindig szívesen veszek... ;)

Új hozzászólás Aktív témák