- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós kamerák
- Everest / AIDA64 topik
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
"ha az adott hardver tekintetében a sebességnél fontosabb a fogyasztás" - nagyon pozitív, hogy van ilyen is
A "Gbps-os tempó" hogyan számítódott? Wikipedia-n: a data rate of 14 Gbps per pin
Míg más Wiki oldalon igencsak más értékek vannak. Mit nem látok? Mit számolnak itt és ott -
-
Azt tudom, csak ezek mar osregi dolgok. Utana a P4 era kozepe-vege ota meg gyak annyit hallottam roluk, hogy patent trollkodnak. Jo 10 eve ez az elso olyan hir, amikor nem arrol olvasok, hogy valakit bepereltek valami ordas baromsag miatt, hanem konkretan fejlesztettek is valamit. De persze mondom, lehet csak En nem voltam eleg figyelmes/tajekozott.
-
Csabis
aktív tag
Ha jól emlékszem.. Edo Ram -ot ők fejlesztették ki.. Csak nem lett tovább fejlesztve pedig lekörözte a Sima Ram szabványt. De lehet volt utódja de csak teszt asztalon.
Meg volt még egy Ram tipus azt ők tették le az asztalra..
De azt nem vágom mely volt az.
- Lehet a RAMBUS, RD-Ram volt .netán.. -
A rambus meg csinal erdemi fejlesztest?! En azt hittem, "ujabban"
bo 15 evecsak patent-trollkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Autós kamerák
- Everest / AIDA64 topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest