Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
kár ezért, pedig az 5let kitűnő, hiszen az expresscard sok helyen ott van kihasználatlanul, igy legalább hasznát vennék a notisok. Mondjuk nem tudom a beirt sebességek tuti, hogy az ec aljzathoz megadottak nem pedig a rátett usb-hez
?
Mod:
Kicsit utánanéztem/kérdeztem a megfelelő helyeken és ez nem az aminek a cikk alapján látszik. EC slotba helyezhető ügyan, de kb. annyi köze van hozzá mint az oda dugható távirányítónak, azaz semmi. kivülröl megy egy usb kábellel és ennyi. Ezért tehát az alacsony sebesség. Igy viszont abszolút semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest