- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
a nagy összehasonlításban az 5870-nel, ne felejtsük el, hogy az 5850-nek 1440 míg az 5870-nek 1600 shader-e van... nem elhanyagolandó szempont mikor azt írjuk, hogy a húzott 5850 az 5870 szintjén van.... nem hinném..
ja és egyes emberek helyesírása és fogalmazása kész van... alig tudom kibogozni, hogy mit is akar mondani... figyeljetek már oda.. thx. nem nyelvtan tanár vagyok de azért na..
-
Hurkaleves
őstag
szép munka!
amd (ati)-ék nagyon belehúztak az utóbbi időkben... nálam nem kérdéses már egy jó ideje, hogy mit veszek...
ja, szerintem helyesen a "PC game is death" az "PC game is dead" lenne... nem?meg úgy vettem észre, hogy a 4 mag még mindig nem profitál túlságosan... inkább az a plusz 1ghz ami dob a dolgokon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest