Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mad1
veterán
-
Zoralpápa
csendes tag
Helló, szia, üdv ,minden kedves gta4 emberkének...Csak érdekelne ,hogy én nem vagyok tisztába vele vagy tényleg nincs hivatalos magyar gta4 szerver?...Mert az tudom hogy én is tudok csinálni de az nem ...............olyan...Na mind1 csak ha valaki tud róla hogy lesz e ien valamikor vagy soha....A lényeg az ha én csinálok szervert akkor a nevem
GameyFreemod ezen néven mindíg fent vagyok és garantált a jó hangulat ....a szerveren ... szal mindenkit szeretettel várok mert kevés a magyar játékos neten ..
És arra gondoltam jobb lenne úgy játszani hogy Magyarok vannak csak a szerón.... -
winfier
senior tag
Én ezzel az összeállítással nyomon,
csak nekem 4GHz-en (7,5x535) megy a procim és vgam is húzva van.
Nekem 1680x1050-es felbontásba minden amit enged maxon van.
Statistics
Average FPS: 35.10
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 80%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 36
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHjátékban ez nekem nem esik 26FPS alá. 26-40FPS között ugrál.
szerk: feltettem a patch-et és nekem semmi változást nem hozott talán a víz egy kicsit szebben néz ki.
-
_ak_
addikt
H h szaggat és sokkal rondább? Eredeti gta 4el játszottal? Mekkora felbontásba vagy min? (crt tv, monitor, fél/full HD lcd tv) Én most akarok venni egy boxot, mert meguntam, h szarakodik a gépen illetve a 8600gt-t meg amúgy is le kéne cserélni, de akkor vga helyett meg inkább boxot veszek azt szent a béke, de most sikerült összezavarnod.
-
Seikai
aktív tag
Ma vettem egy Gainward 4850 1GB Golden sample karit a "régi" 4870 512-esem helyett és jó alaposan felhúztam a 4870 szintjére (780/2400). Drivert csökkentett módban sweepeltem majd fel a c 8.12 Gta4 újra fel patch fel aztán a szokásos bállítás 50% látótáv minden más a maxon (a memória zöld értékben volt azaz kb 890 mega) majd kidob a játék úgy 10 perc múlva ho elfogyott a videómemóriám...... LOL gratulálok.... emiatt a szar miatt buheráltam szét a gépet hátha nálam van a hiba de már 100% hogy karácsony előtt nem lesz jobb mer se új patch se driver
-
Slupy1988
csendes tag
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy radeon x 1550 es 512 bm os video kártya 2.8 as duo proci és 2 giga rammal miért szaggat legkissebb felbontásban is? tudom nem a leg szuperebb gép de azért kéne menni normálisan....légyszi valaki segítsen
-
Mr.Gettoman
tag
-
hemaka
nagyúr
E8400+9600GT-OC ezzel a párossal játszik valaki?
Ha igen, valami infót megoszthatna velem fps, elindulás, ilyesmik.
Nameg a parch-et érdemes-e feltenni, mert nem mindig előnyös.
Csak hogy kb. milyen sokk ér majd engem otthon, amikor felteszem, mire készüljek fel. -
Bordoi
őstag
Uraim! Tartózkodjatok a warez mindenféle fajtájától.
-
frenkilacy
csendes tag
Akkor mi lehet a hiba???
http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=3513
-
mad1
veterán
válasz
Mr.Gettoman #64 üzenetére
A next gen pck mar lenyomtak a konzolokat.Szerencsere
-
mad1
veterán
válasz
Mr.Gettoman #62 üzenetére
Sokkal rondabb,es jobban is szaggat.
-
mad1
veterán
válasz
Mr.Gettoman #59 üzenetére
Mar 2x vegignyomtam,de pcn megvarom a magyarositast.
-
Mr.Gettoman
tag
válasz
frenkilacy #58 üzenetére
mennie kell 64biten!
-
frenkilacy
csendes tag
Üdv!!!
Vista x64 -re nem lehet felrakni a GTA4-et? mert kiírja hogy nem kompatibilis az oprendszer!!!
PLS help. -
mad1
veterán
válasz
Mr.Gettoman #56 üzenetére
Akkor 20-25fps atlagban fullon,a realis.
-
mad1
veterán
válasz
Mr.Gettoman #54 üzenetére
Akkor nem szoltam.Amugy dualcore,vagy core2?
-
mad1
veterán
válasz
Mr.Gettoman #52 üzenetére
Sajna az 1 mag keves neki,nagyon....Tok mindegy milyen orajelen,de keves neki.
-
Mr.Gettoman
tag
amúgy egy apró kérdés....sztetek mennyire elég egy Intel pentium 940D proc 3.2@3.8ghz..?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Mr.Gettoman #47 üzenetére
Szerintem tedd fel mindenképp, állítólag javították az X1900-as Radeon-okkal kapcsolatos problémákat.
-
janeko
őstag
válasz
Mr.Gettoman #45 üzenetére
tedd fel, egy próbát megér
-
Eagl3
veterán
válasz
Mr.Gettoman #45 üzenetére
Sokat nem javít, én felettem és nálam semmi gond nem volt.
-
Mr.Gettoman
tag
szerintetek ha feldobom a patchet jobb lesz a cuccos? perpill mondom kilép hibaüzivel, árnyék hibák tömkelege...thx
-
Mr.Gettoman
tag
remélem kijavítja a dolgokat főleg amikor kilép 5p után hibaüzenettel, 1950gtnél meg árnyékhiba ezerrel:S amúgy baró a game
-
mad1
veterán
Meg jo hogy en nem raktam fel
-
konas
senior tag
Ma felraktam a jatekot..
Szo szerint ezt irja ki inditasnal:Aplication Failed To Launch.
The application you are attempting to launch no longer exist.Please reinstall the application or contacts support at: Rockstar cime...ennyi.
ezert nem megy a GTA-m.
Valakinek csinalt pont ilyet??
Vista 32 bit.
8.11 ati catalist
Nem talalom a topic-jat ezert irtam ide -
Nagynozi
aktív tag
Amúgy az xboxban Ati chip van[link] A cikkben leírja, hogy ráadásul a HD2900Xt-t ebből az xboxos chipből fejlesztették ki, aminek a chipje, a mostani Ati kártyáknak is az alapjául szolgál. De még a patch kiadása után sem megy hibamentesen a GTA4 még a legújabb Ati driverrel sem
Hát igen a régi xboxban NV chip volt, asszem a Gef3 chipjéhez hasonló
-
Gyusz
őstag
Tegyük fel, hogy az NVIDIA pénzelte a Rockstart, hogy az ő kártyáikon ne legyen olyan bugos a játék. Ha ők ezt a hagyták akkor ők is ugyanúgy sárosak, nem mellesleg elég hülyék is, bár a negatív reklám is reklám.
Nekem csak azzal van gondom, hogy miért mindig mindenért az NV a hibás. Miért nem csap az ATI/AMD az asztalra, hogy ez így nem lesz jó? A fejlesztők/kiadók miért nem figyelnek jobban az ATI tulajokra?
Nagynozi
Áh, én mindig keverem az első box és a 360 grafikus processzorának beszállítóját. -
Seikai
aktív tag
Részemről a vitát azzal zárnám le, hogy a játék megjelenése előtt az összes teszter gépén el sem indult a játék ati vga-val és a megjelenés után is csak ati kártyákon voltak a legmasszívabb bugok amiket ma próbáltak meg kipatchelni kevés sikerrel....
Gyusz nem a telljesítményről beszéltem ha csak az lenne a gondom letolnám a gatyám az utcán
kipróbáltam itthon egy 260GTX-el és nem volt ott a bugok 90%-a.
Ui. Idézlek "Szarul fusson" "jobban futni" "gépigényt nem sikerült jól belőni"
Ismétlem a bugokról van szó amit általában a driver okoz és nem a telljesítményről amit a szar programozás hoz magával!Bár örüljünk, hogy ez menthető nem úgy mint a gothic sorozat....
-
Gyusz
őstag
Igen a Rockstart is megvette kilóra az NVIDIA, hogy az ő kártyáikon is szarul fusson a GTA IV
. Attól, hogy az NV adta a Boxhoz a grafikus chipet, attól még nem fog jobban futni NV kártyákon a játék. Inkább arról lehet szó, hogy csak az utóbbi időben vette át az ATI a videokártyák terén a vezetést eladásban is, de a fejlesztés során még mindig azzal számoltak, hogy több az NV tulaj.
Aztán ha eljön a világvége, az is az NVIDIA hibája lesz, ugye? Jó játék lett a GTA IV, csak a gépigényt nem sikerült jól belőni. Habár anno a GTA III is rendesen megizzasztotta a gépeket, aztán a Vice City már sokkal jobban ment, pedig jobban is nézett ki, és a bejárható terület is nagyobb volt (bár utóbbira nem esküdnék meg).
-
Seikai
aktív tag
én az ati 8.13-as bétájának örülnék ha abban kijavítanák az árnyékokat és a pocsék telljesítményt! A gond egyszerű: nem töltődik be semmi időben ezért a lebegő autók hiányzó textúrák és a pocsék árnyék is a driver miatt van!
Itt hangsúlyoznám az nvidia nem jobb gyártó mint az ati és sz@rabb kártyákat is produkál csak éppenséggel őt nem zárják ki egy játék fejlesztésénél és már megjelenés előtt optimalizálhatja a drájverecskéjét ennyit erről!
Az meg hogy fullos grafikán 1500MB videómemória kéne nevetséges..... gratulálok, hogy ezek szerint a rockstarnál a memória reprezentálja a sebességet ők is biztos egy 1000 megás 9500GT-t vennének egy 512 megás 9800GTX helyett lol....
-
Seikai
aktív tag
nos a patch továbbra sem javítja a szemcsés árnyékokat legalábis ati kártyáknál és még nehézkese tölti be a textúrákat is ha gyorsan vezetek ráadásképp 30 perc után belassul a játék
-
frőBácsi
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni: az emu 1820-as hangkártyámmal miért akadozhat a hang a játékban? Egyszerűen nem jövök rá
Köszi előre is a segítő hozzászólásokat!Üdv - frő
-
codec
senior tag
Patch használata után megmardnk a mentések, vagy újra kell kezdeni az egészet?
-
csaabz
őstag
Én vagyok az egyetlen, akinek a patch feltelepítése csökkentette az FPS számát?
39ről 33ra.....
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a játékélmény is sz@r lenne és akkor nem akarnék vele ennyire játszani. -
Televan74
nagyúr
Ennyire problémás és vitatott játék már régen volt pc -re.
-
dunc
nagyúr
Faxa lett az új patch,sok mindent meoldott nálam is pl a kontroller tökéletessen müködik most már,és talán vannak grafikai javulások is.
-
cilo9
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #1 üzenetére
"Don't cry, we have the console version!" ...Áááááááááá!
-
Paul Striker
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #1 üzenetére
A nevunkben beszelt
.
-
---gabika---
tag
Köszke és bocs h fárasztalak titeket
-
hemaka
nagyúr
válasz
---gabika--- #7 üzenetére
-
Eagl3
veterán
válasz
---gabika--- #7 üzenetére
Ott van a hírek végén. De gondolom a google is kidobna pár ezer találatot rá.
De a GTA IV oldalán is gyanítom fent van...Valóban hülye kérdés
----
Kiegészítés: A cikkben megtalálod a linket. A cikket magát pedig itt a hozzászólások feletti, sárgával írt "TÉMAINDÍTÓ ÍRÁS: ..." linkre kattintva éred el.[ Módosította: 7 ]
-
---gabika---
tag
Helló!
Lehet h hülye kérdés de hol lehet leszedni a patch-et? -
hemaka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #1 üzenetére
De beteg.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #1 üzenetére
Beteeeeg! ez feldobta a napom
-
raczger
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #1 üzenetére
ÁÁÁ ez fáj
A magyar verziója, a politikáról viszi a pálmát. -
Sweet Lou 6
addikt
Reméljük a legjobbakat
Egyébként Hitlernek sem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tegnap túljutott a Microsofton is a GTA IV 1.0.1.0-ás patch, melyben főként a következő problémákat...
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest