Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
DVD-s módszer jobb/gyorsabb addig a pontig amíg a patch update-hez nem érkezel (én is tegnap vettem meg a DVD olvasót hozzá).
Amikor elkezdi letölteni a patch-et, könnyen bebugolhat.. és nagyon lassú lesz az egész letöltés plusz megszakadást jelez, amire csak a pause gomb a megoldás, de 10-15 sec után visszatér a jelenség. Én megpróbáltam a workaround-ot, vagyis hogy rákeresel a telepítés mappájában a *.part file-okra, és amit találsz kitörölsz. Na már most ennek az lett a vége, hogy újra kell telepítenem az egész játékot, mert az öt gigás patchet nem töltötte le, hanem félbehagyta, és csak egy 300 megát szedett le.Szerk.: nekem nem rakott fel semmi pluszt, csak a Social Club-ot.
Mondjuk általánosságban elmondhatom, hogy up-to-date a gépem minden kiegészítő terén, ami játékokhoz kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Akik továbbra is a lemezes változatot tartják szem előtt, azok készüljenek fel a több lemezes kiadásra.
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Home server / házi szerver építése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest