Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
véletlenül sem Rád céloztam, hiszen nem ismerlek!
hozott anyagból (azaz a hozzászólásból) dolgoztam, és csak leírtam ami eszembe jutott, tényleg ne vedd személyeskedésnek. tényleg nem vagyok előítéletes ember, mivel nem mozgok bicajos körökben ezért nyilván nincsenek is ilyen barátaim, akikről véleményt mondhatnék. az a pár akit ismerek távolról, azokra illik a leírásom de ennyi.hogyne lenne munka mögötte, pont erre próbáltam célozni. ugyanúgy munka van az állóképesség fejlesztése mögött ahogy például egy gördeszkás trükk mögött. egy ilyen egyszerűnek tűnő trükk például hónapok napi több órás munkája..
örülök, hogy nem vagy olyan amilyennek leírtam másokat, nyilván azok az emberek sem ilyenek, csak közelebbről kéne megismernem őket
egy délután alatt egyébként én is abszolválom ezt a távot, ebéddel együtt.. motorral, természetesena kamerára visszatérve: olvastam, hogy bérelni is lehet néhány helyen, de elég nagy a szórás.. szerintem 2000-nél többet nem ér naponta, de már akkor is elgondolkodnék inkább egy Spycam hd #11-en, bérlés helyett saját magamnak.. és ha beválik, következő komoly lépés lehet a gopro..
na de hol lehet ilyet venni?Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Ren Hoek
veterán
Igen csak lefelé bármikor kitörhet a nyakad, egy rossz mozdulat és véged. A DH mondhatni inkább ideg sport, és borzasztó gyors reflexeké. Imádom a Tour de France-t mindig nézem, már talán 10 éve. Ott látszik jól, hogy milyen brutális kitartást igényel ez a sport, ugyanakkor amikor lefelé veretnek a hegyről, milyen iszonyat nyomás alatt vannak, egy rossz mozdulat és nem csak a versenynek vége, hanem a karrierjének/életének is. Na ilyen a downhill is, csak koncentráltan. Mindenki másban találja meg a sportélményt, ennyi a lényeg. Respect mindkét sportnak!
-
stifi
senior tag
van egy olyan sztereotípiám a biciklisekkel kapcsolatban, hogy a legtöbbjük sznob, bizonyításkényszerben élő karrierista, akik mindenkit lenéznek maguk körül akik egy seggel nem tekerik körbe a Balatont, akik egy családi közös bicajozásnál panaszkodnak hogy a lassú öregek és fiatalok visszatartják, a vele egykorúak meg nem elég érettek ehhez a sporthoz.. néha leereszkednek a pórnéphez, megpróbálnak elvegyülni, de általában kiderül hogy másról sem tudnak beszélni csak arról, mennyit tekertek a múltkor, milyen drága holmit vettek maguknak, milyen borotvát használnak a lábukra..
ja, te szoktál bicajozni? nem? hát, sajnálhatod, én már felvilágosult vagyok...bár minden erőmmel azon vagyok, hogy ne legyek előítéletes, komolyan nagyon igyekszem, de akkor is túl sok ilyen embert ismerek magam körül - és a hozzászólásod sem győzött meg arról, hogy egy húron pendülünk
próbáld meg úgy megközelíteni a kérdést, hogy igen, lehet lefelé menni könnyebb, és vajon ezt mondanád akkor is amikor 30x egymás után mész le? mert bár egy versenyen 1-2x kell csak lemenni, de megtanulni a pályát, gyakorolni szerintem sok munka és kell hozzá a sportember kondi. ha másnak nem, legalább technikai sportnak tekintsd és ne nézd le - elvégre (a kondit leszámítva) nem nagy kunszt 70 kilómétert menni az aszfalton, de párszázat lezúzni a hegyről már igényel némi ügyességet..
különbözőek vagyunk és mindenkinek más tetszik, ne nézzük már le egymást anélkül, hogy ismernénk a másikat. na béke!
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is biciklista vagyok.Életemben nem DH-ztam még (nem is tervezek ilyesmit), nem is ismerek DH-sokat, tökéletesen hidegen hagy az egész. Ennek ellenére a hozzászólásodat oktalan flame-keltésnek tartom, és részemről ezt a témát itt le is zártam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Te nagyon okos vagy.
Besorolásod szerint akkor a snowboardosok, síelők, síugrók, stb. sem sportemberek? Inkább maradtál volna csöndben."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Integra
titán
igen, motorozáshoz kéne nekem is, de nagyon... nem egy biztonságos dolog a tankra bámulni, hogy akkor mmost merre menjen az ember, a hangos navigáció meg nagyon sokat téved és gyorsan történnek a dolgok motoron ahhoz, hogy mindig pontosan figyelni tudj a hangra és az meg ne tévedjen..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest