- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
ghiottone #17 üzenetére
Egen, percről percre királyabb a cucc.. Ha belegondolunk hogy hány hasonló vagy drágább telefonból kispórolták akkor az én részemről ez egy jó pont a telefon mellett.
Sokszor csak netezek, de mindig a gémer lapost kötöm a TV-re ( ami monitor nálam) gondoltam egyszerűbb lenne ezt telóval, ha csak netezés filmezés van épp.
-
vakablak93
őstag
Köszi a gyors választ!
Én arra a funkcióra gondoltam hogy aktívan feliratozza youtube videót a kiválasztott nyelvre a Pixel 6, illetve ami még érdekel az a vezetékes képkimenet, de visszaolvasok hátha írtál róla. -
vakablak93
őstag
A teszt jó lett köszönet érte a cikkírónak ,valahogy az az érzésem hogy a Google jobban eltalálja a középkategóriát mint a felsőt, akárcsak a 3a és a 4a ez is elég jó lett.
Egy kérdésem lenne, a teszben nem találtam meg, remélem nem csak elsiklottam felette, ez is képes arra az élfordításnak nevezett dologra amire a nagy Pixel6?
Ez érdekelne mert ez a funkció meg a gpu játékteljesítménye okán agyalok hogy a 4a-ról váltsak még ha minden másban perfekt is nekem máig a kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest