Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
pidzse4
aktív tag
Adva ven egy erős hardver 32 gb háttértár ami 27 gb stb.. ful hd kijelző igy filmek nézésére alkalmassá van téve viszont egy Full hd film 1080 p kb 14 gb jobb vagyis ilyen kicsi háttértárat bele rakni szerintem vicc. legalább 64 gb kéne hogy legyen benne hogy érdemes legyen a 1920 felbontás.
Én ugy gondolom ha én ilyen hardverrel megcsinálnék egy tabot akkor abba raknék tárhelyet legalább 64 gb és 64 gb bővitő helyet micro sd nek hogy a felhasználó tudjon filmeket felmásolni full hd minőségben.
Azt veszem észre nagyon védidek ezt a terméket pedig annyira nem jó. Nem átgondolt amgy meg ha 32 gb tárhellyel 80 ezer akkor kb 64 gb tárhellyel lenne mondjuk 100.000 én azt is megvenném és aki nek van pénze ö is megvenné . Szerintem nem ezzel van a baj csak még most nem dobhatják piacra a 64 gb tárhellyel rendelkező modelleket csak 2014 ben hiszen ez egy üzet nem a felhasználokat nézik hanem csak a pénzt .
Jövőre tuti 64 gb lesz szerelve és valószinüleg már lesz hozzá micro sd bővitőhely is .
ha jövőre kijön a jobbik ezt eladom és veszek jobbat . amugy a minőséggel nincs gondom csak nem átgondolt a termék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest