Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
válasz
gipsztigris #42299 üzenetére
Megvolt már ez is, legalább 10-szer. Másik usb portot is próbáltam, gép, telefon újraindítást is...
Most próbáltam másik gépen (szintén nexus4 tulajnál), ott felismeri minden baj nélkül... még az usb kábelét is elhoztam, de azzal sem megy. Telefonja is nálam van, de a szitu ugyan az, mint az én telefonommal... Valami driver probléma van, de nem sikerül helyrehoznom...atillaahun: én sem így szoktam fájlokat másolni a gépre, csak most ha már úgyis össze volt kötve a két eszköz, gondoltam így pikkpakk menni fog a dolog, erre a másolás megszakadása óta sehogy sem ismeri fel a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- 3D nyomtatás
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest