Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
válasz
gipsztigris #42299 üzenetére
Megvolt már ez is, legalább 10-szer. Másik usb portot is próbáltam, gép, telefon újraindítást is...
Most próbáltam másik gépen (szintén nexus4 tulajnál), ott felismeri minden baj nélkül... még az usb kábelét is elhoztam, de azzal sem megy. Telefonja is nálam van, de a szitu ugyan az, mint az én telefonommal... Valami driver probléma van, de nem sikerül helyrehoznom...atillaahun: én sem így szoktam fájlokat másolni a gépre, csak most ha már úgyis össze volt kötve a két eszköz, gondoltam így pikkpakk menni fog a dolog, erre a másolás megszakadása óta sehogy sem ismeri fel a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- AliExpress tapasztalatok
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Autós topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- iPhone topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest