Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
válasz
gipsztigris #42299 üzenetére
Megvolt már ez is, legalább 10-szer. Másik usb portot is próbáltam, gép, telefon újraindítást is...
Most próbáltam másik gépen (szintén nexus4 tulajnál), ott felismeri minden baj nélkül... még az usb kábelét is elhoztam, de azzal sem megy. Telefonja is nálam van, de a szitu ugyan az, mint az én telefonommal... Valami driver probléma van, de nem sikerül helyrehoznom...atillaahun: én sem így szoktam fájlokat másolni a gépre, csak most ha már úgyis össze volt kötve a két eszköz, gondoltam így pikkpakk menni fog a dolog, erre a másolás megszakadása óta sehogy sem ismeri fel a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest