Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Nos, minden csoda 3 (hó)napig tart.
SyMbioTe-nek volt igaza. A 61924. hozzászólás környékén kipróbáltam egy noname akksit, a gyári 2100 mah helyett brutál 2500-at ígért. Annyi pluszt nem adott, de egész használható volt a telefon ... eddig.
Mára sajnos eljutott oda, hogy 100%-ra fel se lehet tölteni, leveszem a töltőről, 92%. Pár óra alatt leesik 70% környékére, majd, ha eléri a 30%-ot, kapufa. Mindenesetre egy próbát megért, ez van.
Gondolkodom, mit csináljak:
1) Nexus 5x?
2) Asus Zenfone Selfie? (ugyanúgy nyitható a bootloadere, és cserélhető!! az akksi benne)
3) LG szervíz? Nem tudom, megéri-e azt a 12e-et egy >4 éves telefon (mondjuk 5500-ért is ideadják, csak akkor nincs garancia rá), bár semmi baja nincs, amire nekem kell, azt tudja. Csak hát bármikor elpukkanhat benne valami.Ha van ötletetek, szívesen veszem. Addig is megy vissza a régi gyári akksi.
Üdv,
Imi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest