Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xeon forever #8 üzenetére
Azon a konfigon egész jól futna; nem lenne nagyon sok fps, viszont ami lenne, azt stabilabban tartaná, mint nálam. A Star Citizen remekül használná a procid összes szálát! Sajnos azonban szerver oldali gondok is vannak, ezért akármilyen szuper géppel lehetnek még bajok, fps dropok. Persze ha erősebb egy gép, az azért látszik, de sajnos az is, hogy időnként nincs esély normális fps-re, és nem a játékos gépe miatt. Még szerencse, hogy egyre jobb a helyzet, de azért még van min javítani, folyamatosak is a teljesítménybeli optimalizálások, javítások. De azért gyakori, hogy valaki egy dupla olyan erős géppel is csak +5 fps-t kap.
-
xeon forever
addikt
Szepnek szep. Nem is ezt mondtam. Nade 2019-ben ahol mar a 4K a majdhogynem hetkoznapi cel.
Meg ugye arrol irtam, hogy a keszitok altal megalkotott max grafikan fusson rendesen. Minden egyeb esetben olyan tema ez szamomra mintha egy olyan konyvet olvasnek aminek egy ket oldala hianyzik...
Remeem a kovetkezo szerias NV Titan mar 24GBmemoriaval jon, es akkor valoszinu meg is veszem( Diakhitelre) csakhogy utana Evekig ne kelljen ezzel a temaval foglalkozni.
Mindenestre SC-t Karacsonyra terveztem magamnak majd akkor nyilatkozok nalam mit fut.
Computer:
Computer Type ACPI x64-based PC
Operating System Microsoft Windows 10 Pro
Motherboard:
CPU Type HexaCore Intel Xeon E5-1660, 3600 MHz (36 x 100)
Motherboard Name Dell Precision T3600
Motherboard Chipset Intel Patsburg C600/X79, Intel Sandy Bridge-EP
System Memory 32725 MB 1333 C9(ECC DDR3 SDRAM)
BIOS Type Phoenix (06/21/2018)
Communication Port Communications Port (COM1)
Display: GeForce GTX TITAN X (12 GB)
Monitor LG TV (190216843009)
Network Adapter Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection
Multimedia:
Audio Adapter nVIDIA GM200 HDMI/DP @ nVIDIA GM200 - High Definition Audio Controller
Audio Adapter Realtek ALC269 @ Intel Patsburg PCH - High Definition Audio Controller [C0]
Storage:
IDE Controller Intel(R) C600/X79 series chipset 6-Port SATA AHCI Controller - 1D02
IDE Controller Standard SATA AHCI Controller
Storage Controller DAEMON Tools Lite Virtual SCSI Bus
Storage Controller Intel(R) C600 Series Chipset SAS RAID (SATA mode)
Storage Controller Microsoft Storage Spaces Controller
Storage Controller Standard NVM Express Controller
Disk Drive Kingston DataTraveler 3.0 USB Device (7 GB, USB)
Disk Drive PLEXTOR PX-512M9PeY (512 GB, PCI-E 3.0 x4)
Disk Drive SPCC Solid State Disk (111 GB)
Disk Drive ST4000DM004-2CV104 (4 TB, 5000 RPM, SATA-III)
Disk Drive ST4000DM004-2CV104 (4 TB, 5000 RPM, SATA-III)
Optical Drive DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device
SMART Hard Disks Status OK -
válasz
xeon forever #6 üzenetére
Ezt csak a kedvedért, saját, 10 perce lőttem:
Igaz, hogy ez 1366x768-ban van, de azért elég szép fps-t ad egy a képekről leolvasható gyenge konfigon. (Mondjuk nem mindenütt ilyen, van valóban ennél rosszabb is, attól függ, hol vagyok éppen.) Ha az ember nem akar mikrolagot, meg szeretne legalább 50 fps-t, akkor kellhet 1080p-re egy Ryzen 2600X / 3600 mondjuk egy 1660 Ti-vel, de több nem. Memória viszont nem árt, ha 32 GB van, de ez még változhat, vélhetően memory leak esete forog fenn, mert a játék elején még csak 10 GB körül eszik, de folyamatosan nő, és meghaladja a 16 GB-ot is úgy 3/4 óra után.
Ja, és már a 3.6.1-nél járunk, hol volt már a 3.2?
-
xeon forever
addikt
A Start cityzent azert nem adtak meg ki rendesen mert meg mingig nincs vas ami rendesen meghajtana. Orulunk majd kb 2025-ben neki amikorra is lesz minden hozza...(A programot is meg kell irni rendes ami alsohangon meg 5 ev, mire kiadhato lesz)
@the video was shot on an i7700k and 1080ti, I’ve got 2x1080ti’s but Sli causes lights and other effects to flicker, try disabling one and see if it makes a difference? The new 3.2 alpha seems to run a bit smoother
-
tibaimp
nagyúr
Mennyivel jobb lenne egy hasonló megoldású SW game, nem értem miért erőlteti a Disney az EA-t...
-
Szeretem az Everspace-t (én nyitottam topikot az első részének), és a Star Citizen említése csak azért volt, hogy a -számomra vett- csúcshoz mérjem, ugyanis számos hibája ellenére -és félkész állapotában- is szerintem a Star Citizen az űrjátékok királya perpill. Pár napja egy sérült űrhajóval landoltam talán a Delamaron, üzemanyag alig, és mégis az jutott eszembe, hogy állat ez a játék.
Nekem bejött nagyon a Galaxy on Fire 2 is. Csak ezek a játékok nem a csúcskategóriában indulnak, tehát nem kéne az ilyen játékok árazását hozniuk. Egyszerűek, szórakoztatók, pihentetők. De ha az Everspace csapata akár csak 50$-t kér az újdonságukért, ki fogom őket nevetni.
-
A Star Citizen egy multi-player játék, amely crowd fundingból indult és mikrotranzakciókból él meg alapvetően.
A Squadron 42 lenne esetleg az Everspace-hez mérhető, az a Squadron 42, amely 2012 óta folyton csak "jön", szemben az Everspace-el, ami már kint van és van hozzá két fizetős DLC.
Aki akció-űrlövöldözős játékot akar, annak nagyjából van az X-széria és az Elite (de ezekben sokkal komolyabb a mikromanagement) illetve az Everspace, meg pár B-C-D-E kategóriás indie játék. Na most ebből a halmazból azért az Everspace elég jól kiemelkedik...
-
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Meg árazásban. A fő baj szerintem, hogy mintha nem jól lőné be magát ilyen tekintetben. Élvezhető, kellemes időtöltést adó, de nem egy Star Citizen, nagyon nem.
10$-ért viszont bőven megérné, talán 15-ért is, de akkor már áfástól.
-
errorcode06
őstag
Várós, amennyiben tartalomban és mehanikában jobb lesz mint az első rész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest