Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qnadam

veterán

válasz headhunter #14248 üzenetére

Fisher99-et tudom idézni:

A restoration videók mellett megtaláltam a primitive videókat is, amik hát... érdekesek. Mármint nem az igazi próbálkozások, hanem az a részük, amiben nemtom, maláj, vietnami, filippínó vagy hasonló népek ásóbottal vagy nyeles sarlószerű dolgokkal készítenek titkos templomot úszómedencével meg ilyesmiket. Az egész rettenetesen életidegen, mint az Oroszlánkirály kvázi élőszereplős változata, egy rajzolt oroszlánnak még csak-csak elhiszi az ember, hogy dalra fakad, de egy CGI-vel élethűre rajzoltnak már sokkal kevésbé.
    Amiket ezeken a csatornákon építenek, mind valami olyasmi, mintha egy amatőr lakberendező nőimagazin-szerkesztő és egy nyolcéves, introvertált, mindenből bunkert álmodó gyerek

és persze mindkettő meggyőződéses vegán

nedves fantáziákat megbeszélő brainstormingjából eredne. Szóval olyan egy fényképig hangulatos, meg minden, de egyébként használhatatlan cucc. Mindenütt gyertyák, egy fekhelynyi szoba, leterített fűszőnyeg, ami tuti két nap múlva már kiszárad, a víz bealgásodik és büdös lesz, a földalatti szobákban hosszan gyertyákat égetni több körön nem életbiztosítás.
    És hát persze mindez egy ásóbottal, ami persze egy újabb hűha, de ilyet látva az ember önkéntelenül saccolni kezd. Egy filippínó legyen mondjuk szerényen számolva 150 cm, ehhez viszonyítva kiásnak egy ránézésre kb. 2 x 3 x 5 m-es, azaz 30m³-es gödröt, amit marékkal (0,5 l) dobálnak ki a gödörből, az 60.000 földkidobás, az igen. Még akkor is 17 óra, ha másodpercenként hajítanak ki egy marék földet úgy, hogy még pisálni is alig állnak le.
    Meg a kitermelt föld hol van? Kurvaélet, hogy úgy filmezik az egészet, hogy a Bobcat be ne lógjon sehol. Ugyanez a vízzel, kb. 20 literjével hozzák a patakról, baszki, ér a víz ér derékig (0,8m), ez 0,8 x 3 x 5 = 12m³ víz, azaz 600-at fordulnak. Hogy utána pancsolhassanak egy vidámat, majd gyertyát gyújtva bemásszanak a bambuszágyra a gyertya mellé. És persze még van pár ilyen munkafolyamat, szóval az egész kibaszott hiteltelen, illetve teljesen hitelesen lerí, hogy ez valójában egy youtube-klikkcsapda, bár az elismerendő tény, hogy a munkásabbik fajtából. Egyébként a legelső ilyennél megérintett, hogy hű, mennyi meló, de a másodiknál és főleg a többediknél már csak arra tudtam golndolni, hogy oké, egyszer csinál az ember ilyet, mert kiutálta az asszony, de többet...? Ennek más oka van.
    Illetve arra lennék kíváncsi, hogy amikor megvolt az upload, akkor visszadózerolják-e az egészet a gecibe, vagy valahol egy Fülöp-szigeteketi falu mellett van vagy tizenkét (and counting) medence titkos templommal.

• MasterMark

titán

válasz headhunter #14248 üzenetére

Ezekről nekem mindig az jut eszembe, hogy ez nagyjából három és fél napig tart így, aztán elkezd szétesni, és egy hét múlva már a helye se fog látszani.

Ugyanígy a csodálatos lifehack videók, ahol hotglue-val raknak össze "nagyon hasznos" dolgokat, amik így ránézésre két használat után esnek szét.

Új hozzászólás Aktív témák