Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Sziasztok
Ma kaptam új órát, mert az előzőleg az akksi meghalt, garancia lejárta előtt.
Az újnak másabb a színe érzésre is kellemesebb az anyaga. Nem tudom, h változtattak e idő közben v be fog kopni.
Mindenesetre örülök a korrekt hozzáállásnak a cég részéről és tetszik az új darab.
Gari természetesen mától újraindult.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Mostanában úgy érzem, h az akksim nem bírja addig, mint kéne.
Okosóra funkcióban használom főleg, heti bő óra sportot (úszást) szoktam rögzíteni. Ilyen használat mellett most 8 nap alatt 60%-ot merült...
Gariztatni vajon lehetne így?
Esetleg rossz beállításokkal használom, azért merül ennyire? Véroxigént nem méri, az tudom, h meríti.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Na, 2X tactical, nem találtam szellőzőt
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Lejött a cikkszámos matrica a hátlapról, az mennyire jelent nagy gondot? Valahol olvastam, h alatta vmi szellőző van v micsoda.
-
Dr V
őstag
Hát...
Elvieleg a síelésből lehet csinálni, de eléggé össze-vissza számolt.
Az lenne a jó, ami gps alapon a felvonónál indítana új kört, a lefelét ugyan csak gps alapon kezdené számolni és az állást nem számolná bele a mozgási sebességbe.
Valahogy azt is kezelhetné, amikor a parkolóba lemegyek a kocsihoz.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Downhillhez van valami app órára?
-
Dr V
őstag
Ha az órán mész rá a telefon párosításához, az sem segít?
-
Dr V
őstag
Connect appból hogy lehetne a korábbi verziót használni? Csatlakozáshoz frissiteni kellett, új még mindig nagyon meríti a telefonom, pedig szükségem van az órán az értesítésekre. Vagy Samsungon ezt meg lehet oldani máshogyan is?
-
Dr V
őstag
Appot újratelepítettem, nagy nehezen rávettem, h az értesítéseket újra lássam az órán, meglássuk, h most mennyit fog meríteni.
-
Dr V
őstag
válasz sherlock82 #1345 üzenetére
Értesítések miatt nem akarom kikapcsolni.
-
Dr V
őstag
Mit lehet kezdeni ezzel az új garmin appal? Frissítés óta egy napot sem bír ki a telefonom...
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Messenger értesítéseit mindig a legelső üzenettől jeleníti meg, viszont a többi appnál az aktuális üzenetet mutatja.
Messengernél mit lehetne kezdeni, h ne kelljen mindig gombbal teljesen lemenni? Több üzenetnél elég problémás.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Decathlonos pedálfordulat szenzort. Órához hozzáadtam, llcsatlakozott is hozzá, de a kijelzőn nem mutatta a mert értéket, telefonon sem írt ki semmit.
Mit ronthattam el? Lehet, h a pedált nem érzékeli? Mivel nem ír ki menet közben semmit, így ellenőrizni sem tudom, h hogy lehetne.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
2X-en hol találom a rezgés állítását? Kapcsolni tudom, de zavaró, h hosszan rezeg, ha a telefonomra üzenetet érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest