Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz dionaea #1022 üzenetére
Szerintem nagy, de kinek mi számít.
A menü sokkal hasznosabb, a telepíthető cuccok is (pl jelzi így battery guestimatel mikor 80% körül jár a töltés, fasza óralapokat lehet felrakni. [link] A nem szolároknál bitang jó lett a láthatósága a kijelzőnek, csorognak bele az új hasznos funkciók. Szenzor is ügyesebb, szolár is rengeteget fejlődött (ha olyat veszel). Ezeket használtam.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
A fix áras a navigates beszerzéseknél 2 év után bármeddig él? És amit ilyenkor kapunk, arra van gari? Egyszer kikerestem, de már nem emlékszem
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
balu1977
senior tag
Nem mondtam hogy nem jó az instinct, hisz nekem is van,csak helyén kell kezelni. Az említett trexel összehasonlítva pl semmi extra. A garminos ökoszisztémába se kapcsolódik túlzottan. Pl mellkaspántot tudsz rá csatlakoztatni, de futastinamikát nem tud csak pulzust. Többi kiegészítőt nem tudom kezel e egyáltalán. A kijelző is ingerszegény már egy olcsó forerunnerhez is képest, nemhogy egy szép amoledhez mérve. Instinct 2 már más tészta, de ott meg elszálltak az árak.
[ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
Szerintem sem kellene ezen lovagolni, de már vagy 10x írta le azt, aminek köze nincs a témához.
Ismerni kell a jogszabályokat és kész.
Ha egy boltban valamit x. összegért raknak ki, y garanciával, azért x. összeget kell fizetni és y. garancia jár érte, kivéve, ha jogszabály ennél nem ír elő kedvezőbbetLenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
addikt
Eddig volt benne minden nyelv, de a legújabb 10es sw óta régió kódos. Nekem mondjuk le van mentve a magyar nyelvi file, a TEXT mappàba kell másolni. Viszont én biztosan nem venném külföldről! Típus hiba Instinct esetén a barométer hw hiba, ami miatt magyar garival egyből cserélik újra és indul újra a garancia. Nekem 2x volt már csere. Most Instinct solar van, ennél még nem jelentkezett a hiba.
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
Én is úgy voltam vele, hogy megjelenés után hetekig lestem, olvastam a cikkeket, teszteket. Engem egyből megfogott a G shock forma. Aztán meggyőztem magam, hogy nekem kell egy ilyen és nem is bántam meg! Azért eleég sokat van rajtam a withings HR sport is, az így most egy töltéssel simán bír 3 hónapot is. Az EKG nekem nem hiányzik, nincs ritmuszavarom. A pulzusmérő nagyon pontos benne, majdnem hozza edzés szinten a mellkaspántom értékeit, elég jól lereagálja a dinamikus pulzus változásokat. És ezt tényleg nem kell félteni, nem lesz baja, ha az ember nekivágja az ajtófélfának, vagy munka közben odaverem valaminek.
-
addikt
GPS alapján tud korrigálni és légnyomás alapján is mér. Én általában a pogányi reptéren szoktam kalibràlni, ott 650 láb a magasság. Utána repülés során szépen mutatja az értékeket, az EC műszereivel egyező magasságot. Igaz, én az orvos vagyok és nem a pilóta, de jól jön, hogy látom fent, hogy éppen 2000 lábon vagyunk, vagy a pontos irányt. Még 1998ban kaptam Amerikából egy sárga Casio G shock órát, ez arra emlékeztet. A kórházban rajtam van éjjel, tök jó alvás monitor, illetve így nem maradok le egy hivasrol sem. A helikopteren is tök jól mutatja, hogy riasztás során mennyit ugrik az ember pulzusa. Az értesítések is teljesen jól átjönnek a telefonról. Egész nyáron rajtam volt az összes vizes tevékenység alatt. Nem az első okosóra a kezemen. Sony smartwatch, Samsung gear 2, Samsung gear S2, Huawei watch, Samsung gear S3, Pebble Time round, amazfit pace, amazfit stratos, fossil q hybrid, withing hr sport. AZ eddigi tapasztalataim alapján a transzflektiv kijelző és a hosszú üzemidő a nyerő. Így jelenleg a withings HR sport van meg, a Garmin instinct és örök kedvencem, a Pebble, Ami igaz max 1,5 napot bír, de 15 perc alatt feltölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest