- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
caizzz
senior tag
Az alacsony
hatóanyag tartalom miatt előírásos használat esetén mérgezés
kialakulása valószínűtlen. -
caizzz
senior tag
válasz
gamek!ller #9 üzenetére
gyúrunk waze?
komolyra fordítva: biztos nem lesz semmi baja a kutyának, ezek nagyon kis dózisok, általában súly alapján változik, egy egér ~10 deka, a kutyád meg 20 kila. kb fél köbmétert kéne bepuszilnia hogy komoly baja legyen.
Rive: hát ez sok dologtűl függhet, az enyém nemhogy másét, még néha a mienkét se eszi meg. bizalmatlan kis kurva.
-
caizzz
senior tag
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
szerintem még éjjel kifossa a kis dög maradványát a kutyád, legalább kicsit könnyebben kicsusszan az egércsont, nem lesz semmi baja 100%...
-
caizzz
senior tag
"fogott egy egeret a padláson az egérfogó és odaadtam a kutyának" - az egérfogót? hát ettől lehet baja :ĐĐĐĐ
a kutya nem eszik meg szart, nagyon nehéz átverni az ebet (megmérgezni is). szerintem nem kell aggódni emiatt sem, no meg az ebek bele kibír mindent szinte, a kis egérdózis max kicsit megfosatja
én nem aggódnék különlegesebben tehát, főleg hogy amennyire emlékszem elég nagy testű ebet tartasz!
amúgy meg ha az egér betolta a mérget, akkor tuti hamar megmurdált volna, nem fanyalodott volna rá még a csapdára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest