Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
jubilleum #36 üzenetére
A füles monitor egy olyan mikroport amin nem mikrofon van, hanem füles. Így a művész a saját monitorában azt hallhat amit csak akar ezzel sem zavarva a többieket! És a mi a legfontosabb akkora hangerővel amekkorával csak szeretné, (nem úgy mint a hagyományos monitorozásnál) mégsem gerjed össze a mikrofonnal! ezeket a spéci füleseket egyébként pedig lehet hétköznapi fülesként is használni, ha olyan a csatlakozója.
-
Attici
őstag
Mi bajod a Koss-szal? Én nagyon szeretem, csak tényleg egy kicsit nyom, bár amióta megvan a 324-es AKG nem használtam.
A Koss-nak nagyon jó az érzékenysége és a dinamikája!
GRAT a szerzőnek a cikkért!, Ezek a fülmonitorok, mint minden szinpadi tecnika drága, de nagyobb terhelkésnek vannak kitéve, mert a 'művészek' nem arról híresek, hogy bármilyen tecnikára vigyáznának ami nem az ővék! Muszáj, hogy strapabírók legyenek, mert ha nem vigyáznak magukra, más sem fog (kivéve a tecnikusokat akik babusgatják őket és szidják a 'művészeket') !
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest