Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz quailstorm #42 üzenetére
Pioneer van itthon, meg Sony. Azokbólól sem koruk legrosszabbjai, bár tény, hogy az a kor jó 40 éve volt.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz quailstorm #39 üzenetére
Nagyapám a Hungarotonnál dolgozott a 70-es 80-as években, ahhoz elég magas beosztásban hogy minden lemezből kapjon egy mintapéldányt. Több ezer darabos gyűjteménye volt, minden létező stílusban, és mivel a ezek közül jópárat szívből utált, így még ebben az évezredben is volt szerencsém bontatlan Deep Purple, Led Zeppelin, meg egyéb jóféle lemezeket meghallgatni egy a 80-as években egész jónak számító HiFi rendszeren. Rengeteget hallgattam őket, de őszintén én soha nem éreztem semmi pluszt, a kellemes bakelites sistergésen és pattogáson kívül. Aztán lehet hogy csak a lemezek voltak rosszak. Nem tudom, milyen minőséget gyártott akkoriban a Hungaroton a konkurenciához képest.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ennyi pénzért vesz az ember egy esztergát. Egy jó 10 kW-os motor biztos stabil fordulatszámot biztosít a 100 kilós tokmánynak, míg az 5 tonnás vaságy évtizedeken át biztosítítja a megfelelő stabilitást és a rezgéselnyelést. A több mint 10 féle tű között automatán vált és mikronos pontossággal követi a barázdákat a lemez elejétől a végéig. Haladók akár számok közti váltást, vagy loopot is programozhatnak bármelyik lemezükhöz.
Japán innováció és precizitás,
Legyen szobád dísze már ma!
Ez a gyönyörűesztergalemezjátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest